Kako dobiti posao u dobroj IT firmi?

Evo kako bi astroloski mogli odgovoriti na to pitanje.

Posao se vidi kao 6. kuca u horoskopu. Ako ne znate svoj horoskop, dovoljno je da mi posaljete datum, sat, minut i mesto rodjenja i ja cu vam napraviti natalnu kartu besplatno.

Kuća u horoskopu je prosto sektor na zodijačkom krugu i uobičajeno je da ih ima 12.

6. kuća je područje usluga i odnosi se na posao na kome razmenjujete svoje vreme za poslodavčev novac.

U 6. kući se u natalnom horoskopu mogu nalaziti planete ili ne. Ako ih nema, onda se za prognozu koriste vladaoci 6. kuće. Oni su jednoznačno određeni i program sa kojim radite ih može odmah izračunati.

Uran u vezi sa 6. kućom — promena posla
Saturn — otkaz, progresivno sve lošiji posao
Neptun — nejasnoće u vezi posla, obmane
Jupiter — dobar ili odličan posao, više posla ali više i para

Vaš posao može zavisiti i od tranzita, tj. gde su planete danas i kako utiču na vas preko natalnog horoskopa. Program i to može izračunati ali sada imamo već preveliki broj faktora i samo iskusan astrolog može da ih pravilno rangira.

Ako se tranzitni Uran meša u poslove 6. kuće, onda će u vama rasti želja za promenom posla čak i ako je trenutni posao dobar u svakom pogledu. Onda možete ostati na svom poslu, pod uslovom da tu unosite nove tehnologije.

Ako su na delu tranziti Saturna, dešava se suprotno: posao stagnira, daju vam da radite sve više i više za iste ili manje pare, dok ne postane jasno da vam tu opstanka više nema. Dve su varijante: da sami date otkaz ili da vam nasilno daju otkaz. Ili, ako uradite horoskop, kroz tumačenje ćete dobiti u dan precizne termine dokle treba izdržati na starom i lošem poslu.

Da biste prešli na bolji posao, neophodno je da postoji uticaj tranzitnog Jupitera. On će dati više posla ali i veću platu.

Dakle, Uran menja posao, Saturn dobija otkaz a tranziti kroz 6. kucu određuju šta će dalje da se desi.

Evo konkretnog primera iz moje prakse. Primer je zanimljiv jer imamo tacne datume svake promene posla i sve se dešava od početka 2018. godine do decembra 2019. godine, tj. do ovih dana. Bezbednosti radi, ne dajemo natalne podatke na osnovu kojih bi se moglo tacnije odrediti o kome se radi. Kao i uvek, diskrecija je zagarantovana.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.