Astroloske cene i usluge na sajtu AstroDule.com, astrolog Dusko Savic, dipl. math.

Cene

Tumačenje horoskopa košta 60 evra i traje ne vise od sat i po, bez obzira na broj horoskopa. Ista cena je i za medicinske horoskope, horoskope neplodnosti i sve druge.

Tumačenje telefonom

Tumačenje uživo je tumačenje preko telefona, pri čemu to može biti klasična telefonska linija ili preko programa Skype za Internet. U oba slučaja, mora se zakazati unapred, da bismo kod telefona odnosno računara, bili i vi i ja, u isto vreme. Pogodni termini su obično uveče, ali moguće je i neko drugo vreme, po dogovoru.

Dogovaranje za seansu može biti telefonom 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu.

Prednost tumačenja telefonom je što u ličnom kontaktu možemo da zahvatimo sve teme koje vas interesuju, pa čak i one koje vam sada nisu značajne ali za koje se iz horoskopa vidi da bi mogle biti značajne kada za to dođe vreme.

Izrada horoskopa preko emaila

Više ne izrađujemo i ne isporučujemo horoskope u obliku emaila.
Više NE izrađujemo horoskope kao video prezentacije.

Vrste tumačenja

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalno tumacenje svog ili necijeg tudjeg horoskopa, uporednih horoskopa, horoskopa odnosa, tranzita, godisnjih (solarnih) horoskopa, zatim tumacenje projekcije horoskopa na mapu sveta — sve horoskope do kojih mozete doci iz menija na levoj strani ovog sajta mozete i poruciti.

Prava, odnosno, klasicna astroloska seansa je vrsta konsultantske usluge, gde je astrolog konsultant, a klijent izlaze svoje probleme i pita (sebe i astrologa) kako moze da ih resi.

U tom razgovoru, koji traje sat i po, vi postavljate pitanja a ja na njih odgovaram. Možete pitati šta god hocete, mada se najpopularnija pitanja ponavljaju: da li da se udam za njega, kada cu vec jednom imati pare, ko mi je dobar seksualni partner, da li da napustim muža… Bukvalno svaki deo života se može osvetliti astrološki, ali to nije sve. Jedinstvena prednost astrologije je što može da predvida buducnost, tj. može se odrediti kada ce naici najpovoljniji period za neku aktivnost. Narucite na 064/138 50 43 ili preko kontakt strane na ovom sajtu.

Veoma su popularna pitanja o odnosima sa bližnjima. Klasicno pitanje je o buducem bracnom partneru. Tu se moramo upustiti u finese: jedno pitanje je za koga da se udam/oženim – u principu – koga ocekujem, gde da ga nadem i kada. A ako vec postoji konkretan “protivnik”, onda je najbolje uraditi horoskop odnosa (tzv. kompozitni horoskop). Iz njega se vrlo lako vidi da li je u pitanju prava ljubav, prolazna fascinacija zbog koje ne vredi napuštati porodicu stvaranu godinama ili je po sredi nešto trece, cetvrto itd.

Medicinski horoskopi

Medicinski horoskopi daju vrednu informaciju o uzrocima bolesti, prognozi i verovatnom toku dugih i teških bolesti kao što su astma , reumatoidni artritis, ginekološki problemi (miom materice), bracni sterilitet , rak i sl. Naručuje se isto kao i sve druge vrste horoskopa (telefonom na 064/1385043, ili preko Interneta). Za adekvatan odgovor mora se konsultovati pet-sest raznih horoskopa da bi se stekla predstava o prirodi bolesti i eventualnoj terapiji.

Postoje i mnoge druge vrste horoskopa . Njihova tumacenja se znacajno razlikuju od tumacenja natalnog horoskopa, pa nemojte smatrati da je natalni horoskop sve što astrologija može da ponudi!

Opšti uslovi plaćanja

Bez obzira na način isporuke, prvo treba da platite tumačenje. Jednom uplaćen novac se ne vraća. Ako niste sigurni da se kroz astrologiju ili moje astrološko tumačenje može doći do rešenja vašeg problema, nemojte ni poručivati izradu horoskopa. Uplaćen novac pokriva moje vreme i troškove postojanja i opsluživanja ovog sajta. Plaćate moju uslugu i vreme utrošeno na nju, a ne ono što vam ta usluga može doneti ili oduzeti.

Uz obavezne mere zaštite privatnosti (vidi ovde) koje se preduzimaju na ovom sajtu, svi poručeni horoskopi, kao i kompletna komunikacija između meni i vas se mogu objaviti na ovom iil nekom drugom sajtu, kako u komercijalne tako i u obrazovne svrhe.

Pogledajte takođe i koji sve načini plaćanja postoje na ovom sajtu.

Nedeljni horoskop od 20. do 26. januara 2020. godine za sve znake i podznake

Pregled planetarnih događanja za period od 20. do 26. januara 2020. godine

RASPORED PLANETA PO ZNACIMA OVE NEDELJE 20. do 26. januara 2020. godine

Ove nedelje su sve planete raspoređene samo u jednoj polovini horoskopa, od Škorpije do Urana na 2. stepenu Bika. Mesec počinje nedelju u Škorpiji a završava je kao Mlad Mesec u Vodoliji, Merkur je upravo ušao u znak Vodolije, a za njim će i Sunce, dok ostale planete ne menjaju znakove. Mars je u Strelcu, Jupiter, Pluton i Saturn u Jarcu, Venera i Neptun u Ribama, Uran u Biku, dok Mesec ulazi u znak Strelca 19. u 23:40, u znak Jarca 22. januara u 5:59 i u znak Vodolije 24. januara u 14:20 časova.

TRANZITNI MERKUR U VODOLIJI od 18. januara i traje cele ove nedelje

Tranzitni Merkur u Vodoliji voli da priča, pre svega zato što puno zna i briljantan je sagovornik. Zna da bude i ciničan, a voli i da saspe istinu u lice. Sve će reći, ali bez okolišanja, bolno istinito. Voli da planira, ima razumevanja za druge, voli da se druži, ali je i strogo kontrolisan, trdoglav, sve zna bolje i skoro nikad ne menja mišljenje.

KVADRAT MERKURA SA VLADAOCEM URANOM

koji se 18. januara desio na 2. stepenu Vodolije, daje plahu i brzu reakciju, pravdanje, pa ostatak tranzita Merkura kroz Vodoliju protiče u istom fonu.

MARS U STRELCU

traje cele nedelje i jeste velika fizička energija, istraživačka aktivnost, hrabri poduhvati, avanture, buntovništvo, hiperaktivnost, akcija. Razlozi za to ove nedelje mogu biti odnos prema religiji i crkvi, jer je Mars generalno u kvadratu sa Neptunom iz Riba. Strelac je i manastir i sveti hram, pa će Mars doći upravo na takva mesta da pokaže da mu je dogorelo do nokata!

SUNCE ULAZI U ZNAK VODOLIJE 20. januara u 15:54

U znaku Vodolije od 16. januara boravi i Merkur. Uran sa 2. stepena Bika će svim Vodolijama razbijati šeme i načine mišljenja, tako da ovog meseca čak i Vodolije mogu biti iznenađene tempom promena.

KVADRAT SUNCA IZ VODOLIJE I URANA IZ BIKA 23. januar 7:54

Dan neočekivanih događaja, moguće promene prethodnih dogovora, izbegavajte naglost i površnost, jutro je pametnije od večeri. Vodolije prve dekade će se zbog događaja ovog meseca seliti u sledećih godinu ili dve, na pomolu su dalekosežne promene pre svega stana, ali i odnosa prema precima uopšte. Šta god da se desi, ne treba se obeshrabrivati.

TRANZITNI SEKSTIL VENERE I JUPITERA 23. januar 14:07

Ovaj sekstil je veoma dobar aspekt. Ublažava posledice ranijih nesporazuma, a raspoloženi ste da pomažete drugim ljudima. Povoljno za sve vrste finansijskih transakcija, poslovne pregovore i finansijska ulaganja. Ugovori koji se potpišu se ispunjavaju i dobri su za sve učesnike u pregovorima. Harmonija i pozitivne emocije, odnosi puni poverenja. Mogući dobici od starijih klijenata ili proverenih poslovnih saradnika.

MLAD MESEC NA 4. STEPENU VODOLIJE 24. januar 22:41

Novi počeci. Svakome se vremenom nahvataju loše navike, ovaj Mlad Mesec će nas sve pomesti. Originalnost je na ceni, šta prijatelji kažu, to će biti zakon, a za sve ćemo konsultovati Internet i društvene mreže. Ako mislite da imate neki poseban talenat, sada je pravo vreme da se on probudi. Monotonija je postala monotona, stalno ćemo želeti nove i nove senzacije.

Kvadrat mladog Meseca sa Uranom daće ogromnu brzinu promena i to na masovnom nivou. Ko prvi izađe sa revolucionarnom idejom, biće opšteprihvaćen.

Isto dana je i kvadrat Marsa sa Neptunom, a sledećeg je sekstil Merkura iz Vodolije sa Marsom. Agitacija, govori, skupovi, mitinzi… ali i društvene mreže, sve će to biti legitimna sredstva u borbi za naklonost publike i glasača.

Na političkom planu, sleduje reforma državne uprave, ali i skupštinskog sistema vlasti. Grčevita borba za pažnju birača, a izbori će doneti neki potpuno novi odnos snaga u parlamentu.

SEKSTIL MERKURA IZ VODOLIJE SA MARSOM IZ STRELCA 25. januar 14:09

Ovaj sekstil će dati veliki priliv energije, brzinu misli, oštar um, hrabre i smele ideje, preduzimljivost, sjajno planiranje, rečite polemike, dramski naboj sa gestikulacijom kao dodatnim dramskim elementom. Sposobnost da se preradi velika količina informacija u realnom vremenu, ali u ovom slučaju, i da se pređe u konkretnu akciju. Pogodan aspekt za vešte ruke, zanatske radove, modelare, slikanje, vajanje. Vožnja kola kao sport. Ako vam nešto smeta, recite to, ali kulturno, bez pretnji i povišenog tona. Polemika može biti vrlo glasna. Impulsivnost je na sceni, ali tolerancija je na ceni.

KVADRAT VENERE IZ RIBA SA MARSOM IZ STRELCA traje cele nedelje, najtačniji je 26. januara

Produženi kvadrat Venere iz Riba i tog Marsa, proizvešće veliku ostrašćenost. Normalno taj kvadrat na ličnom nivou daje povećani priliv seksualne energije, a ona će se sada trošiti kroz znak Riba, kao mnoštvo pobunjenika i boraca za pravu stvar.

KVADRAT MARSA IZ STRELCA SA NEPTUNOM IZ RIBA, pojačava se do 26. januara, kada biva skoro sasvim tačan

Opasnost od razočaranosti, uznemirenost, napetost, izražena nerealna očekivanja. Mnogi će se osećati obmanuto, iskorišćeno i prevareno. Energija je prvo bila blokirana i izmanipulisana, a onda može početi da nasilno vrca u svim pravcima. Postavlja se pitanje smisla i cilja. Subverzivno delovanje sa ciljem da se eliminiše fizička akcija Marsa. Opasnost od otrova i gasova.

Duško Savić Telefon / Viber +381 64 1385043
dipl. math. i astrolog

Autor kultne emisije “Noć sa astrologom”
https://www.youtube.com/watch?v=zPui-…

Autor sajta astrodule.com
Autor YouTube kanala astrodule
https://www.youtube.com/channel/UCSkG…

Kontakt mail za naručivanje horoskopa
astrologduskosavic@gmail.com

Telefon / Viber +381 64 1385043

Najvažniji tranziti — šta će vam se dešavati u 2020-oj godini?

Saturn menja znak i prelazi u Vodoliju

U 2020-oj godini, je velika koncentracija planeta u znaku Jarca. Od ranije su tu Saturn, Pluton a od novembra 2019-te godine, i Jupiter. Saturn po prvi put ove godine menja znak, 22. marta ulazi u znak Vodolije i u njemu boravi do 2. jula. Krajem godine, preciznije, 17. decembra 2020. Saturn ulazi u znak Vodolije i tu ostaje sledeće tri godine, a odmah za njim u znak Vodolije ulazi i Jupiter, 19. decembra. Već 21. decembra 2020. godine nastaje prva konjunkcija Jupitera i Saturna u trećem vazdušnom znaku, Vodoliji. Time otpočinje skoro 200-godišnji period njihovih konjunkcija u vazdušnim znacima, tako da se radi o prekretnici koja će uticati na ljudsko društvo za sledeća dva veka.

Jedna stvar je sigurna — sve će biti digitalizovano, Gugl će carovati još i više nego sada, ko ima informacije ili pristup informacijama, smatraće se za bogataša a materijalna dobra gube na privlačnosti. To će biti nezaustavljiv trend a kako će se to reflektovati na vas, pa, uradite natalni horoskop ili tranzite i solarni horoskop za sledeću godinu da biste mogli da pravilno postavite svoje ciljeve.

Tranzitni aspekti Jupitera i Plutona

2020-tu godinu obeležiće i aspekti tranzitnih Jupitera i Plutona, odnosno, Jupitera i Neptuna. Jupiter će u konjunkciji sa Plutonom biti tri puta, 5. aprila, 30. juna i 12. novembra 2020. godine.

Tranzitni aspekti Jupitera i Neptuna

Praviće i sekstil sa Neptunom, takođe tri puta: 20. februara, 27. jula i 12. oktobra 2020. godine. Poznavanje ovih datuma omogućava pravilno planiranje napora, jer se radi o povoljnim i konstruktivnim aspektima koji traju danima umesto minutima, tako da se mogu naći dobri elekcioni horoskopi svake vrste. Naravno, elekcioni horoskopi daju najbolje rezultate ako se povežu sa tranzitima na natalne horoskope.

Merkur u Jarcu do sredine januara 2020.

Od 29. decembra do 16. januara 2020. godine Merkur je u Jarcu, kao i Sunce, što znači da će tada u znaku Jarca biti čak i pet planeta i Južni Mesečev čvor.

Mars u Jarcu

Od 17. februara do 29. marta Mars je u Jarcu, dakle opet pet planeta u tom znaku, a oko 19. februara i oko 17. marta tu će biti i Mesec, dakle, šest planeta u znaku Jarca. Tako velike koncentracije planeta su retke i stoga i značajne.

Šta znači ovoliko planeta u Jarcu za svaki znak?

Veliki broj planeta u Jarcu će, grubo govoreći, po znakovima, značiti sledeće:

Ovan — promene u karijeri,
Bik — inostranstvo,
Blizanci — banke, ostavina i osiguranje,
Rak — problemi u ličnim odnosima i braku,
Lav — promene na poslu, na bolje,
Devica — zabava, deca,
Vaga — kuća, dom, proširenje,
Škorpija — jasne namere i nove komšije,
Strelac — više para ove godine,
Jarac — odlična godina, zvezde su na dohvat ruke,
Vodolija — meditacije, kristali, povlačenje u sebe,
Ribe — veći broj novih prijatelja, druženje.

Poručite horoskop ako hoćete da saznate više o sebi u 2020. godini!

Ako hoćete da saznate kako će se tačno svi ovi događaji sa neba preslikati u vaš život, kliknite ovde da Dušku Saviću uputite poruku za izradu i tumačenje horoskopa.

Astrološka analiza braka Novaka i Jelene Djokovic

Astrološka analiza braka Novaka i Jelene Đoković

Za tumacenje horoskopa kod Duška Savića, pozovite 381 64 1385043 ili preko kontakt strane na sajtu astrodule.com

Evo kako bismo analizirali partnerski i bračni odnos dve osobe čije horoskope znamo. Kao primer, uzećemo horoskop Novaka i Jelene Đoković. Astrološka analiza ovog tipa je obimna i sastoji se od niza pomoćnih horoskopa kao što su:

— sinastrija,

— uporedni horoskopi,

— horoskopi odnosa (tehnički izraz je kompozitni horoskop),

— Dejvisonov horoskop.

U širem smislu, sinastrija je slaganje po zvezdama. U užem smislu, reč sinastrija u astrologiji predstavlja jedan od metoda za proučavanje odnosa između dve osobe i situacije, odnosno, između dva horoskopa.

Sinastrija u astrologiji

Sinastrija je prebacivanje i analiza planeta iz jednog horoskopa u drugi horoskop, pri čemu se iz prvog horoskopa uzimaju samo planete a iz drugog samo kuće. Time se dobija psihički život, energija i motivacija prve osobe u životnim okolnostima druge osobe. Konkretno, ako je u pitanju brak, gledamo da li planete prve osobe padaju u kuću braka (kuća broj 7) u horoskopu druge osobe. Tumačenje onda ide za tim da li tih planeta uopšte ima u kući braka, ako ih ima, kako deluju itd. Ako ih ima i deluju skladno, tumačimo da je prva osoba pogodna za brak drugoj osobi. Ako ne deluju skladno, onda se tumačenje komplikuje, jer treba videti da li je brak moguć i ako jeste, kako.

Ako se želi precizno tumačenje, treba uraditi dva sinastrijska horoskopa, za svaku osobu po jedan.

Uporedni horoskopi

Uporedni horoskopi su slični, samo što iz polaznog horoskopa prebacujemo planete u celokupni dolazni horoskop. Time ćemo videti kako utiču i kako se odnose sve planete iz dolaznog sa planetama iz polaznog horoskopa. Ovaj nivo tumačenja je znatno kompleksniji jer će često preovlađivati loši ukršteni aspekti.

U sinastriji, karmičke veze se vide kao dolazne planete u dvanaestoj kući, ali u uporednim horoskopima, jasno će se videti uticaj karmičkih faktora, kao što su Južni Mesečev čvor, retrogradne planete i drugo. Na primer, ako je dolazna Venera u konjunkciji sa natalnim Južnim čvorom, osobe su verovatno imale neki ljubavni odnos u jednoj od prethodnih reinkarnacija.

Kompozitni horoskop

Kompozitni horoskop je aritmetička sredina planeta i kuća između dva horoskopa. Uzme se položaj Sunca u jednom horoskopu, zatim položaj Sunca u drugom horoskopu i napravi aritmetička sredina. Pošto se radi o koordinatama na krugu, postoje dve aritmetičke sredine, a konvencija je da se kao središnja tačka uzima ona na manjem sektoru iz položaja planeta. Tako se ucrtaju pozicije svih ostalih planeta a položaji kuća se određuju malo komplikovanije ali na kraju ispadne slično kao da su i tu uzete aritmetičke sredine.

Dobija se novi horoskop, koji prikazuje suštinu odnosa između početnih horoskopa i on se tumači različito od ostalih “pojedinačnih” horoskopa. Za uspeh veze najbolje da postoje konjunkcija Sunca i Venere u kompozitnom horoskopu, ali i veliki aspekti Sunca i Meseca, kao i da su naglašene ugaone kuće.

Rasturanje veze i razvod najbolje se vide iz kompozitnog horoskopa, jer je to događaj koji se odnosi na oba partnera istovremeno a kompozitni horoskop je po definiciji upravo takav horoskop. Kada dođu na red loši tranziti Urana na kompozitno Sunce, Mesec i slično, rastava ili razvod izgledaju neminovni i to je najbolje vreme da se uradi horoskop — možda se brak ipak može spasti (a možda baš i ne).

Dejvisonov horoskop

Postoji i tzv. Dejvisonov horoskop, koji se dobija kao aritmetička sredina natalnih podataka iz oba horoskopa: saberu se datumi i vremena rođenja i podele se sa dva, a isto tako i geografske širine i dužine. Dobija se horoskop koji realno može postojati na planeti Zemlji i koji se isto tako može tumačiti kao neka vrsta zajedničkog horoskopa.

Pošto je vreme tumačenja u radu sa klijentima ograničeno, ja u svojoj praksi koristim sinastriju, uporedne i kompozitne horoskope, dok se Dejvisonovim horoskopom ne služim uopšte. To je više stvar ličnog izbora nego što govori o manama Dejvisona.

Za tumacenje horoskopa kod Duška Savića, pozovite 381 64 1385043 ili preko kontakt strane na sajtu astrodule.com

Kurs za Reiki na sajtu astrodule.com

To su onlajn kursevi, sastoje se od video lekcija koje mozete preslusati i pregledati kad vam je zgodno. Ako hocete, trebalo bi da moze i sa mobilnog telefona. Kurs za Reiki ima 40-tak lekcija, koje su dugacke po 5-8 minuta u proseku i — ono sto je najvaznije — sadrzi inicijacije u sva cetiri nivoa Reikija. Kada prodjete kroz sve to, mocicete i da saljete Reiki energiju na daljinu i da inicirate druge ljude u Reiki. U tom smislu, kurs je vrlo kompletan.

Lekcije u kursu za Reiki su:

UVOD
Uvod u Reiki
Koristi od Reikija
Šta Reiki nije
Kako se prenosi Reiki

ISTORIJAT REIKIJA
Širenje u Japanu
Širenje na Zapad
Reiki na Internetu
Kako je otkriven Reiki

KAKAV JE REIKI?
Osnovne osobine Reikija
Zdravstveni efekti Reikija
Neposredni efekti tretmana
Nemedicinske primene I
Nemedicinske primene Ii

TRETMANI
Reiki tretman
Reiki tretman II
Kako se uči Reiki?
Reiki simboli i karuna
Majstorski simboli
Reiki bez simbola

INICIJACIJA
Inicijacija u prisustvu majstora
Inicijacija na daljinu
Doživljaji tokom inicijacije
Doživljaji tokom inicijacije II
Inicijacije u ovom kursu
Primanje Reikija u ovom kursu
Slanje inicijacije
Iniciran sam u Reiki, šta sad?

NIVOI
Reiki sa 3 nivoa
Usui 4 nivoa
Prvi nivo
Drugi nivo
Treći nivo
Četvrti nivo
Četvrti nivo II

PRAKTICNA UPOTREBA
Uloga Reikija
Reiki u horoskopu
Reiki u realnom svetu
Reiki u bolnicama
Zarađivanje pomoću Reikija
Afirmacije
Spiskovi

DRUGE VRSTE REIKIJA
Koje još vrste Reikija postoje?
Primer sajta drugih vrsta Reikija
Reiki na Internetu

Kurs za Bahove cvetne kapi sadrzi osnovnih 38 lekcija (jer toliko ima Bahovih cvetnih lekova), plus 20 videa o prakticnom radu sa kapima, plus takodje inicijacije u sve cvetne lekove. Dakle, oba kursa sadrze inicijacije a inicijacija je u stvari “download” energije u auru, tako da je uvek spremna za koriscenje. To dalje znaci da cete moci da koristite energije cvetnih kapi a da ih ne kupujete u materijalnom obliku.

Kada se spoje Reiki i cvetne kapi, i kada ste inicirani i u jedno i u drugo, onda mozete preko Reikija slati energiju cvetnih kapi na daljinu i kroz vreme. Time stvarate sebi uslove za bolji zivot — vise energije — laksi zivot.

Kada uplatite, ja vam dajem link i pristup sajtu i onda pristupate lekcijama po volji, slicno kao kad kupite knjigu.

U okviru svakog kursa imate pristup meni na po jedan sat, za konsultacije, tako da imate niste ostavljeni sami sebi. Osim inicijacija, to je, po meni, i najveca vrednost ovih kurseva.

Pa vi izvolite kad vam se sloze okolnosti!

Kako opisati bračnog partnera uz pomoć horoskopa – Roger i Milka

Koji je moj idealan partner?
Gde ga sresti?
Kako ga prepoznati?
Kada će se taj susret desiti?
Da li je moj sadašnji partner idealan za mene?
Kontaktirajte Duška Savića preko sajta astrodule.com ili
Tel. / Viber na +(381) 64 1385043
za tumačenje horoskopa.

Roger Federer i Mirka

Već 19 godina je u vezi sa Miroslavom, poznatom kao Mirka
U braku su od 2009. godine
Imaju četvoro dece
Ona je njegov poslovni menadžer
Kako se sve to vidi u njegovom horoskopu?

Kako dobiti posao u dobroj IT firmi?

Evo kako bi astroloski mogli odgovoriti na to pitanje.

Posao se vidi kao 6. kuca u horoskopu. Ako ne znate svoj horoskop, dovoljno je da mi posaljete datum, sat, minut i mesto rodjenja i ja cu vam napraviti natalnu kartu besplatno.

Kuća u horoskopu je prosto sektor na zodijačkom krugu i uobičajeno je da ih ima 12.

6. kuća je područje usluga i odnosi se na posao na kome razmenjujete svoje vreme za poslodavčev novac.

U 6. kući se u natalnom horoskopu mogu nalaziti planete ili ne. Ako ih nema, onda se za prognozu koriste vladaoci 6. kuće. Oni su jednoznačno određeni i program sa kojim radite ih može odmah izračunati.

Uran u vezi sa 6. kućom — promena posla
Saturn — otkaz, progresivno sve lošiji posao
Neptun — nejasnoće u vezi posla, obmane
Jupiter — dobar ili odličan posao, više posla ali više i para

Vaš posao može zavisiti i od tranzita, tj. gde su planete danas i kako utiču na vas preko natalnog horoskopa. Program i to može izračunati ali sada imamo već preveliki broj faktora i samo iskusan astrolog može da ih pravilno rangira.

Ako se tranzitni Uran meša u poslove 6. kuće, onda će u vama rasti želja za promenom posla čak i ako je trenutni posao dobar u svakom pogledu. Onda možete ostati na svom poslu, pod uslovom da tu unosite nove tehnologije.

Ako su na delu tranziti Saturna, dešava se suprotno: posao stagnira, daju vam da radite sve više i više za iste ili manje pare, dok ne postane jasno da vam tu opstanka više nema. Dve su varijante: da sami date otkaz ili da vam nasilno daju otkaz. Ili, ako uradite horoskop, kroz tumačenje ćete dobiti u dan precizne termine dokle treba izdržati na starom i lošem poslu.

Da biste prešli na bolji posao, neophodno je da postoji uticaj tranzitnog Jupitera. On će dati više posla ali i veću platu.

Dakle, Uran menja posao, Saturn dobija otkaz a tranziti kroz 6. kucu određuju šta će dalje da se desi.

Evo konkretnog primera iz moje prakse. Primer je zanimljiv jer imamo tacne datume svake promene posla i sve se dešava od početka 2018. godine do decembra 2019. godine, tj. do ovih dana. Bezbednosti radi, ne dajemo natalne podatke na osnovu kojih bi se moglo tacnije odrediti o kome se radi. Kao i uvek, diskrecija je zagarantovana.

Da li zbog poreske reforme otići iz zemlje?

Da li zbog poreske reforme otići iz zemlje?

1. januara 2020. godine stupaju na snagu izmene u oporezivanju paušalaca, sto ce IT infrastruktura osetiti najviše. Izmene se svode na to da ce poreski inspektori, na osnovu polovičnih i nejasnih kriterijuma o samostalnosti paušalca od poslodavca, retroaktivno moći da oporezuju paušalca kao da je fizičko lice. Time se, po nekim proračunima — 30%, a po nekim drugim proračunima — cak 56% naplaćenog oporezuje, i to za tri godine unatrag, kada prođe prelazni period.

Svi IT paušalci ce biti pogođeni. Iskristalisala su se tri bitna pitanja:

Da li se preregistrovati u DOO firmu?

Šta će biti sa najzdravijim delom IT sektora — paušalcima koji rade isključivo za inostrane naručioce?

Da li se iseliti iz zemlje?
Odgovor na ovo poslednje pitanje ce biti astroloski.

DOO firme su “prave firme”, moraju voditi knjigovodstvo, sto znači više administrativnih problema za dosadašnjeg paušalca, a istovremeno uvodi se bar jos jedan novi mesečni trošak, za knjigovođu.

Novac koji uđe u DOO firmu se odatle, u odnosu na sadašnje stanje kod paušalaca, tesko izvlači. Ako ništa drugo, pojaviće se godišnji porez na prihod od 10% i to se ne može izbeći ako se firma bavi npr. samo softverom. Softveraši su tu najviše pogođeni, jer su njihovi početni troskovi zanemarljivo mali u odnosu na “normalne” firme.

Naročito je nerešeno pitanje paušalaca koji rade isključivo za stranog naručioca. Preporuka zakona je da taj inostrani narucilac ovde osnuje firmu, počne da plaća porez lokalno i, praktično, da se sada već bivši paušalas zaposli u toj ispostavi. Naravno da nijedna strana firma to neće uraditi, jer je osnovni razlog njihovog dolaska u Srbiju upravo niska cena kvalitetnih programera. Stranci su već počeli da pomeraju angažmane iz Srbije u Rumuniju, Bugarsku, Ukrajinu, Filipine i Indiju. Reakcija ljutih paušalaca je bila samo jedna:

Učite li nemacki?

Ako je neko do sada primao odličnih 3000 evra mesečno i njima praktično slobodno raspolagao, sada treba da spadne, recimo, na 2000 evra mesecno… ko bi to voleo? Iako to izgleda kao da nevaljali paušalci izbegavaju plaćanje poreza, to uopšte nije tako: njihov izvoz se troši ovde i kroz PDV vraca u normalne poreske tokove.

I treca varijanta: INOSTRANSTVO.

Da li je to realno, a ako jeste, kada je najbolje otići u inostranstvo i gde?

Odgovori moraju biti pojedinačni, jer svako ima svoj horoskop, ali znamo da će primena zakonskih izmena početi od 1. januara 2020. godine. Pogledajmo, u najkraćim crtama, taj horoskop:

Mesec u Ribama — egzodus, izbeglištvo, masa naroda koja ne zna kuda ide i u šta se upušta

Pet planeta u znaku Jarca, a između njih Južni Mesečev cvor — na delu je sito i rešeto, prosejavanje i platežnih (konjunkcija sa Jupiterom) i ne tako platežnih individua (konjunkcija sa Merkurom)

Pluton i Saturn zajedno na kraju četvrte kuce — ko sad ode, otisao je zauvek, povratka nema

Venera vlada drugom kućom prihoda i nalazi se u petoj kuci u Vodoliji — prihodi prelaze u kategoriju igranja na berzi, tipa “mož da bidne, al’ ne mora da znači”.

Venera je na 15. stepenu Vodolije i ovde predstavlja i prihode i inostranstvo.

Prihodi će do marta 2021. biti veći jer na Veneru dolazi Jupiter. Ubrzo će, međutim, početi da se smanjuju, jer juna 2021. na Veneru dolazi Saturn, a prelazi preko nje februara 2022. godine. Poslednji put joj prilazi blizu novembra 2022. godine.

Istovremeno, gubici počinju maja 2022. godine, jer ce tada Uran iz Bika biti u kvadratu (lošem akcionom aspektu) sa spomenutom Venerom.

Ko je mislio da ce stednjom nesto postici, da zna da nece.

Šta je osnovni uzrok ovih potresa? Uran, planeta promena, je 1. januara 2020. godine na 2. stepenu Bika, koji se tradicionalno vezuje za velika novčana primanja. Uran je osim toga i u 8. kuci, koja predstavlja osiguranje, banke i — pogodili ste — poreze. Bukvalno, poreska reforma “velikih primanja” stoji zapisana u ovom horoskopu. Država, ovde oličena u Merkuru koji vlada desetom kucom organizacije ali se nalazi suprotno, u četvrtoj kući sa Jupiterom, je vrlo lako našla način da ovo pretoči u zakon, i ona je vrlo srečna — Fortuna je u desetoj kući. Sto će da zakolje vola zbog kile mesa, pa to, eto, i nije tako bitno, sada. Kasnije, kad prihodi od IT sektora omanu, bice vremena, jel’da.

Sad mozete da planirate — ili da se prilagodite novoj sitaciji i ostanete ovde, ili da zaista odete preko grane. Vas lični horoskop ce reći šta je bolje.

Da bi ste saznali da li i vi treba da se iselite, kada, i gde, treba da se uradi vaš natalni horoskop i uporedi sa ovim horoskopom za 1. januar 2020. godine. Mozete me kontaktirati preko sajta astrodule.com ili, brže, ličnom porukom ovde. Svakako ostavite komentar, voleo bih da čujem šta sada mislite o izmenama zakona i odlasku u inostranstvo.

Pozdrav, Dusko Savic, dipl. math i astrolog već 30 godina

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Stambeni problem (1/14)

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti rešenja stambenog problema.

Fokusna tačka T kvadrata je u četvrtoj kući koja predstavlja stanovanje, a vladar četvrte kuće, Jupiter je u odličnim aspektima u zemljanom znaku, što omogućava dobre izglede za rešenje stambenog problema.

Tranzit Jupitera do kraja avgusta će praviti trigon sa planetama u četvrtoj kući kojom vlada, te je i to pokazatelj brzog i uspešnog prevazilazenja problema.

Noć sa astrologom 8.6.2003 – Studije sociologije – kako završiti, brak (4/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti završetka studija i da li će moći u brak sa sadašnjim partnerom.

Sociologiju predstavlja 11-a kuća čiji je prirodni vladalac Uran, koji se nalazi u desetoj kući u konjunkciji sa Mesecom što označava mase, grupe ljudi. To se može i studirati jer je vladalac 11-e kuće u konjunkciji sa vrhom devete kuće.

Vladalac devete kuće, koja predstavlja studije, je Venera koja se nalazi na 7-om stepenu Vodolije u kvadratu sa Uranom, što označava opasnost da osoba jednostavno napusti studije trajno ili privremeno. Sadašnji tranzit Urana preko Venere dodatno podstiče osobu da to uradi, ali se tome treba odupreti.

Tranzitni Saturn će za godinu dana ući u kvadrat sa devetom kućom, što će takođe zahtevati izuzetnu marljivost i posvečenost studijama da bi se privele kraju.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Penzija posle radnog staža (2/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o tome kakva će biti penzija posle 31- e godine radnog staža diplomiranog hemičara.

Penzija je predstavljena 11-im poljem, a Uran koji prirodno vlada tom kućom se nalazi u njoj i ima loše aspekte sa Mesecom i Jupiterom, što znači da penzija neće biti velika, jer opozicija Urana i Jupitera to neće dozvoliti.

Tranzitni Jupiter uskoro ulazi u opoziciju sa Merkurom, što znači da se nude uslovi koji nisu dobri, napr. neka veća otpremnina, ali to za osobu nije povoljno. Dok je tranzitni Saturn u 11-oj kući, a to je još oko 1,5 godina, za odlazak u penziju ne bi bilo povoljno.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Kriza u braku (3/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o tome da li će se odnosi sa mužem popraviti.

Veliki broj planeta u prvoj kući označava da osoba stavlja sebe na prvo mesto u odnosu na partnera.

Sedmom kućom koja je gotovo kompletna u znaku Bika, a označava brak, vlada Venera koja je bila pod uplivom kvadrata tranzitnog Saturna, što daje smanjenu sposobnost za osećanje ljubavi, a i sam partner je postao neprijatan. Taj period prolazi jer Saturn sada pravi trigon sa planetama u Škorpiji što nagoveštava jedan mirniji period u naredne 2 godine uz podršku različitih autoriteta i nekog iz inostranstva.

Kada tranzitni Jupiter za oko 6 meseci pređe preko Venere, to će doneti ponovno zbližavanje u odnosima.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003.- Promena fakulteta (5/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti napuštanja Tehnološkog fakulteta i upisa Više medicinske škole i Defektološkog fakulteta.

Dok je tranzitni Uran bio u Vodoliji u sedmoj kući koja predstavlja višu školu, moglo se razmišljati o upisu u nju. Sada taj tranzit prolazi i treba korigovati svoje želje. Takođe Jupiter ima kvadrat sa natalnim Uranom što ne ohrabruje.

Tehnologija kao spoj hemije i fizike primenjene u praksi je predstavljena kao Neptun na početku kuće u Ribama, Mesec u Ovnu u devetoj kući predstavlja metale i mašine i vladalac Ovna u konjunkciji sa Suncem i Merkurom ukazuje da ima puno osnova za studije tehnologije.

Horoskop ima 7 retrogradnih planeta, Merkur je retrogradan u konjunkciji sa Marsom, što označava da osoba kao da to već sve zna. Treba da studira tehnologiju, ali joj se to ne radi, nema intelektualni interes da to studira.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Sentimentalni život razvedene, deoba stana (9/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti ostvarenja sadašnje ljubavne veze.

Merkur koji vlada devetom kućom, koja predstavlja drugu vezu, je u njenoj opoziciji. Vladalac Fortune u opoziciji sa njom pokazuje da drugi brak ne nosi sreću sa sobom.

Tranzitni Saturn u kvadratu sa devetom kućom i uskoro u kvadratu sa Venerom ne ohrabruje ovu vezu, sem ukoliko nije reč o partneru starijem 10-15 godina.

Opozicija Venere i Saturna u natalnom horoskopu takođe zahteva starijeg, materijalno situiranog partnera.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Vlasnik agencije za nekretnine (10/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti dobre zarade od prodaje velike nekretnine i o tome da li poslovni partner može postati ljubavni.

Vladalac prve kuće u desetoj znači veliko angažovanje u poslu. Tranzitni Jupiter ide ka desetoj kući koja predstavlja posao firme, što ukazuje da će osoba u narednih godinu dana najviše zaraditi na velikim projektima.

Vladalac partnera je Mars u desetoj kući u trigonu sa vrhom sedme kuće koja predstavlja brak, znači da je izgledno da ta poslovna saradnja preraste u brak.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Astrolog pita za tranzite (8/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o tome kakvi tranziti predstoje pitaču koji se i sam bavi astrologijom.

Tranzit Urana i Marsa na početku Riba biće uskoro tačno između Merkura i Sunca, što označava da će veliki preokret u životu biti za 3-4 godine kada tranzitni Uran dođe na Sunce. Sunce u trigonu sa Jupiterom, Uranom i Saturnom ukazuje da će promena biti na bolje.

Venera i Merkur u Vodoliji ukazuje izuzetan dar za bavljenje astrologijom, treba pisati o astrološkim temama, baviti se privatnim biznisom.

Tranzitni Saturn će za oko godinu dana doći u konjunkciju sa Jupiterom i Uranom, što označava da je to period u kome nema keša, već treba raditi za nadoknadu.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Kompozitni horoskop – slaganje partnera (6/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti ostvarenja ljubavne veze sa muškarcem koji je razveden i ima dvoje dece.

Sunce u konjunkciji sa Venerom, Merkurom i Neptunom označava da postoji krajnje idealistička ljubav, nedovoljno konkretna.

U opoziciji sa Suncem je konjunkcija Saturna i Jupitera, što označava da su ciljevi partnera apsolutno različiti i da se nikada neće slagati.

Sekstil između Meseca i Sunca ukazuje da bi partneri mogli odlično da se slažu, ali Mesec ima konjunkciju sa Plutonom, što označava da bi osećanja povremeno dobila preterano jako značenje, sve do preteške psihoanalize.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Studije elektrotehnike, programiranje (7/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja oan mogućnosti završetka studija elektrotehnike i kakva je perspektiva po okončanju studija.

Uran na 4-om stepenu Strelca ima dobru pomoć od tranzitnog Jupitera, loši tranziti su prošli, što ukazuje da će se studije dobro privesti kraju.

Vladalac devete kuće, koja predstavlja studije, u šestoj, označava da će se osoba i zaposliti u struci.

Neptun u šestoj kući o opoziciji sa Fortunom znači da će programirati, praviti igrice ili programe. jer je veoma kreativan, gotovo genijalan, jer ima 6 planeta u petoj kući, koja predstavlja ličnu kreativnost.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Studije bankarstva i ekonomije (13/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o završavanju studija bankarstva i ekonomije.

Tranzit Saturna tera na učenje i rad, i mora se napraviti raspored i verno pratiti zadato vreme za učenje i druge aktivnosti.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Smrt supruga, kako dalje? (12/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o tome u kom pravcu krenuti posle smrti supruga sa kim je provela 30 godina braka iz koga ima ćerku.

Mesec na 8-om stepenu Bika u 12-oj kući, u kvadratu sa Plutonom i Fortunom pokazuje podložnost teškim osećanjima i njihovom taloženju u polnim organima. Tranzitni Jupiter je upravo sada na Fortuni, što pokazuje da su negativne emocije hipertrofirane, ali to će uskoro proći.

Tranzit Neptuna preko Sunca, Merkura i Venere u desetoj kući označava da se treba okrenuti duhovnosti.

Uran u 11-oj kući označava sa treba biti u društvu potpuno novih ljudi koji bi skrenuli misli osobe na potpuno drugu stranu, npr. odlazak na kurseve, predavanja, koncerte.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Brak posle veze (14/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o ulasku u brak posle veze, koja baš i ne zadovoljava.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Noć sa astrologom 8.6.2003. – Da li da se privatno bavim osiguranjem? (11/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti dobijanja bolje plaćenog posla u stranoj osiguravajućoj firmi ili pokretanja sopstvenog biznisa iz oblasti osiguranja.

Tranzit Jupitera će za 2 meseca izaći iz šeste kuće, što će odneti šanse za novi posao. U roku od godinu dana treba napustiti sadašnji posao, jer postoji tranzit Plutona na Sunce, pogotovo u konjunkciji sa vladaocem Merkurom. Sunce je u trigonu sa Neptunom i sa osmom kućom, što znači da osoba treba da se bavi poslom od kuće.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Astma


http://www.astrodule.com/

Astma je bolest koja se siri i tesko joj je parirati jer se ne lece uzroci. Medjutim, iz horoskopa se ti uzroci jasno vide pa je moguce bolesniku prici iz drugog, eventualno efikasnijeg ugla.

Akcioni plan za pacijenta


https://www.astrodule.com/

Posle izrade medicinskog horoskopa, pacijent dobija svoj akcioni plan, koje terapije da upotrebljava i dokle.

Akutne, terminalne i psihosomatske bolesti


https://www.astrodule.com/

Akutne, terminalne i narocito psihosomatske bolesti se dobro vide iz horoskopa. Na osnovu toga se moze predvideti razvoj bolesti i prepisivati terapija.

Alergije u horoskopu


https://www.astrodule.com/

Alergije se prilicno lako mogu videti iz horoskopa, pa se onda moze prognozirati kada bi ponovo mogle izbiti, odnosno, moze se unapred preduzeti nesto u kriticnom periodu.

Bolesti srca i krvnih sudova


https://www.astrodule.com/

Bolesti srca i krvnih sudova se mogu odlicno prepoznati iz natalnog horoskopa i tranzita, a onda i leciti energetskim metodama

Dnevni horoskopi


https://www.astrodule.com/

Dnevni horoskopi odrzavaju interesovanje za astrologiju ali se vrlo cesto pogresno tumace. Ako hoćete da naucite astrologiju i to besplatni, dodjite na klub.astrodule.com.

Energetsko shvatanje medicinskog horoskopa


https://www.astrodule.com/

Horoskop je energetski original pojedinca, i svi spoljnji stimulusi deluju kao agensi bolesti. Da li ce neko biti bolestan — da, ako ima lose postavljene planete!

Horoskop braka


https://www.astrodule.com/

Horoskop braka je poseban horoskop, jer je jedini kojeg mozemo naknadno birati. Cesto se on bira tako da se poprave zenine sanse da rodi.

Horoskop na mapi sveta


https://www.astrodule.com/

Horoskop se moze projektivati na mapu sveta i onda se moze videti gde treba otici da bi se doslo do poslovnog uspeha.

Kako se predvidja u astrologiji


https://www.astrodule.com/

Astrolosko predvidjanje se bazira na proracunu energija koje ce krzo polozaje planeta biti dostupnea u buducnosti. Kada se to uporedi sa natalnim horoskopom, dobija se verodostojna slika buducih dogadjaja.

Karmicke veze


https://www.astrodule.com/

Karmicke veze se ponekad mogu zavrsiti upravo u ovoj inkarnaciji, ali je vazno analizirati ih da se vide uticaji koji ne mogu imati objasnjenje u neposrednoj okolini.

Karmicki horoskopi


https://www.astrodule.com/

Karmicki horoskopi se bave prosloscu, dugom koji se prenosi kroz psihu, ponekad i “genetski”, i deluje kao nevidljivo ali i te kako opipljivo breme.

Kompozitni horoskopi


https://www.astrodule.com/

Kompozitni horoskopi daju konacnu potvrdu da li je neki odnos dobar ili ne. Upotrebljavaju se kao pomocni horoskopi da se utvrdi konacna istina o prirodi odnosa izmedju dve osobe odnosno, izmedju dva horoskopa.

Ljubav u horoskopu


https://www.astrodule.com/

Ljubav u horoskopu se idi kroz polozaj Venere, sedme kuce, vladaoca sedme kuce itd. Kada se pogledaju tranziti na Veneru, vidi se “kada ce doci ljubav zivota mog”!

Medicinski horoskopi


https://www.astrodule.com/

Medicinski horoskopi omogucavaju da se predvidi tok bolesti, da se odredi i u buducnosti promeni terapija, narocito ako se radi o energetskim terapijama kao sto su homeopatija, Reiki, Bahove cvetne kapi i dr.

Miom materice


https://www.astrodule.com/

Miomi materice spadaju u veoma cesta ginekoloska oboljenja. Veoma dobro se mogu predvideti astroloski, a onda se mogu napraviti i dobre terapije.

Neplodnost kod muskaraca


https://www.astrodule.com/

Neplodnost kod muskaraca moze biti veliki problem, a jednostavna resenja ne postoje. Iz horoskopa se, medjutim, mogu videti smernice za dalje lecenje.

Neplodnost kod zena


https://www.astrodule.com/

Ovo je jedan od najgorih problema koji postoji, da bracni par ne moze da ima dece iako je sve drugo u redu. Ovde medicinska astrologija moze mnogo da pomogne!

Novac, posao, karijera


https://www.astrodule.com/

Posle ljubavi, ovo je najcesce pitanje. Na srecu, pitanje profesionalne orijentacije se jasno vide iz horoskopa.

Odlazak u inostranstvo


https://www.astrodule.com/

U inostranstvo ode 12% ljudi zeli da napusti rodnu grudu. Iz horoskopa se to lako vidi, ali isto tako se vidi i gde je probitacnije otici, i kada.

Problemi sa studijama


https://www.astrodule.com/

Studije dugo traju, a retko ko ne izgubi godinu. Kako se postaviti — astroloska analiza na to daje najbolji odgovor.

Progresivni horoskopi


https://www.astrodule.com/

Progresivni horoskopi su horoskopi “sredine zivota”, i pokazuju dugorocne trendove. Obavezno se koriste u medicinskoj astrologiji, takodje zajedno sa godisnjim horoskopima.

Rak


https://www.astrodule.com/

Rak je teska bolest, koja se, zacudo, dosta dobro vidi iz horoskopa. U nekim slucajevima, moguce je napraviti dobru terapiju na osnovu horoskop, a u nekim prosto ne.

Reumatoidni artritis


https://www.astrodule.com/

Reumatoidni artritis je jedna od najtezih hronicnih bolesti, odlicno se vidi iz horoskopa i na osnovu toga se mogu praviti korisne terapije.

Solarni (godisnji) horoskopi


https://www.astrodule.com/

Ovo su vazni pomocni horoskopi i rutinski se rade u svakom slucaju. Kada se poklope predikcije iz godisnjeg i natalnog horoskopa, verovatnoca ostvarivanja astroprognoze raste.

Sportska karijera


https://www.astrodule.com/

Sportska karijera je odlicna ako za to postoje preduslovi u obliku dobrih polozaja Marsa. Na osnovu astrokartografije se vidi i gde sportista treba da ode da bih postigao vrhunac karijere.

Sta je natalni horoskop


https://www.astrodule.com/

Natalni horoskop je slika kosmosa u trenutku rodjenja, gledano sa zemlje. To je energetski original pojedinca, nacin na koji on reaguje na svet oko sebe.

Talenat za muziku


https://www.astrodule.com/

Talenat za muziku se jasno vidi iz horoskopa, pa se cak vidi i gde dete treba da se skoluje da bi se talenat maksimalno razvio.

Uporedni horoskopi


https://www.astrodule.com/

Uporedni horoskopi ili sinastrija su premestanje planeta iz jednog horoskopa u drugi i onda uporedna analiza aspekata i drugih polozaja. Vazi kada se analizira praktican zivot te dve osobe.

Uporedni i kompozitni horoskopi


https://www.astrodule.com/

Uporedni i kompozitni horoskopi uzeti zajedno sa natalnim predispozicijama i tranzitnim dogadjajima, daju kompletnu sliku odnosa izmedju dva horoskopa, odnosno, izmedju dve osobe ili pojave.

Duško Savić kod Sanje Colje prvi deo


https://www.astrodule.com/

Dusko Savic je 13.10.07 gostovao u emisiji Ko je kriv? astrologa Sanje Colje, na Super TV. Ovo je prvi deo intervjua koji je u celosti posvecen medicinskoj astrologiji.

Duško Savić kod Sanje Colje od astrologije ka energijama


https://www.astrodule.com/

U nastavku Dusko objasnjava kako je od medicinske astrologije presao na tumacenje energetskih terapija na osnovu horoskopa.

Duško Savić kod Sanje Colje treci deo direknost tumačenja


https://www.astrodule.com/

Duško objašnjava zašto je veoma direktan, neposredan, pa čak i nemilosrdan u tumačenju horoskopa — da bi odbranio astrologiju!

Duško Savić kod Sanje Colje cetvrti deo metode lecenja


https://www.astrodule.com/

Dusko Savic u cetvrtom delu intervjua govori o nacinu na koji se biraju terapije na osnovu horoskopa.

Duško Savić kod Sanje Colje cetvrti deo metode prevencije


https://www.astrodule.com/

Dusko objasnjava sta sve klijent moze da uradi kada mu se uradi medicinska prognoza na osnovu horoskopa.

Duško Savić kod Sanje Colje Internet Blog WordPress


https://www.astrodule.com/

Aspekti za programiranje, sta je blog, koriscenje WordPressa za pisanje sajtova.

Duško Savić kod Sanje Colje Internet i bezbednost


https://www.astrodule.com/

Bezbednost na Internetu, kupovina kreditnim karticama.

Duško Savić kod Sanje Colje Internet i pare preko Interneta


https://www.astrodule.com/

Kako se u stvari prave pare na Internetu?

Duško Savić kod Sanje Colje Internet sta ce nam sajtovi?


https://www.astrodule.com/

Sta ce nam sajtovi? Jednostavno, to je najjeftiniji nacin da se napravi biznis!

Duško Savić kod Sanje Colje Internet i interaktivnost


https://www.astrodule.com/

Interaktivnost je ono sto razlikuje Internet od svih ostalih medija.

Duško Savić kod Sanje Colje Internet i linkovi


https://www.astrodule.com/

Linkovi su osnovni nacin da se odredi popularnost nekog sajta. Sto vise linkova ka sajtu, to bolje.

Duško Savić kod Sanje Colje Internet Astroloski sajtovi


https://www.astrodule.com/

Kako funkcionise Astro.com i kakva je astrologija kao biznis.

Duško Savić kod Sanje Colje Internet i astrologija


https://www.astrodule.com/

Internet i astrologija su sve popularniji, jer prolaz Urana kroz Vodoliju promenio je kolektivnu svest covecanstva u pravcu opste povezanosti; Internet i mobilni telefoni zavladali su svetom.

Duško Savić Noc sa astrologom 14 09 02 tromboza i finansije


https://www.astrodule.com/

Dusko Savic u emisiji Noc sa astrologom odgovara na pitanje o zdravlju i finansijama.

Duško Savić Noć sa astrologom 14 09 02 horoskop deteta


https://www.astrodule.com/

Duško Savić u emisiji Noć sa astrologom, emitovano 14. 09. 02. odgovara na pitanje koje je jedna majka postavila o profesionalnoj orijentaciji svoje ćerke od 6 godina.

Duško Savić Noc sa astrologom 14 09 02 karijera rok muzika


https://www.astrodule.com/

20-godisnja devojka pita Duska Savica kakve su joj sanse da uspe u rok muzici.

Duško Savić Noc sa astrologom 14 09 02 emotivna buducnost


https://www.astrodule.com/

Imam sina od 15 godina ali on vise ne zivi sa mnom, razvedena sam, kakva je moja emotivna buducnost?

Duško Savić Noc sa astrologom 14 09 02 Brak u inostranstvu


https://www.astrodule.com/

Muz zivi u Italiji vec osam godina, cerka isto tamo, a prakticno napstena zena pita Dusko Savica, u emisiji Noc sa astrologom, emitovanoj 14.09.02., kakva je sudbina tog braka!?

https://www.astrodule.com/

Duško Savić Noc sa astrologom Borilacke vestine


https://www.astrodule.com/

Da li hobi borilacke vestine mogu da budu poziv za ceo zivot?

Duško Savić Noc sa astrologom Operacija zuci i firma


https://www.astrodule.com/

Da li da idem na zakazanu operaciju zuci i kada je pogodno da otvorim privatnu firmu!?

Duško Savić Noc sa astrologom promena posla i brak


https://www.astrodule.com/

Medicinska sestra pita kada ce promeniti posao i kada ce stupiti u brak.

Duško Savić Noc sa astrologom drugi brak


https://www.astrodule.com/

Iz prvog braka imam blizance, kada ce moci da se realizuje drugi brak?

Duško Savić Noc sa astrologom studije i ljubav


https://www.astrodule.com/

Upisala sam jezike ali mi slabije ide ove godine. Isto tako, ljubav!_

Duško Savić Noc sa astrologom ljubav i privatna firma


https://www.astrodule.com/

Interesuje me ljubav i da li da pocnem da se bavim privatnim biznisom?

Duško Savić Kod Sanje Colje 19 11 07 Rak u horoskopu


https://www.astrodule.com/

Medicinska astrologija omogućava da se rak dosta dobro predviđa iz horoskopa.

Duško Savić kod Sanje Colje 9.12.07 Bracni infertilitet


https://www.astrodule.com/

Astrolog Dusko Savic objasnjava kako se gleda da li bracni par moze imati dece ili ne.

Duško Savić Tumacenje horoskopa na televiziji Profesionalna


https://klub.astrodule.com/

Dusko Savic, astrolog, na televiziji odgovara na pitanje o profesionalnoj orijentaciji deteta od 6 godina. Besplatan kurs astrologije na klub.astrodule.com, dodjite!

Duško Savić Prakticna astrologija besplatan kurs na astroint.com

https://youtu.be/WuTSJnd-X90
https://astroint.com/blog/index.php/category/astrolog32-kurs/

Dusko Savic astrolog Prakticna astrologija je besplatan kurs astrologije, naucite da pravite horoskope na racunaru, natalni, uporedni, kompozitni, progresije. Besplatan horoskop — napravite sami!

Duško Savić Prakticna astrologija besplatan kurs na sajtu astroint.com

https://youtu.be/WcIOYB_QK0U
https://astroint.com/blog/index.php/category/astrolog32-kurs/

Dusko Savic astrolog Prakticna astrologija je besplatna online skola astrologije, horoskopi natalni, uporedni, sinastrija, kompozitni, progresije. Besplatno!

Duško Savić, Uporedni horoskop, uporedni horoskopi, sinastrija, horoskopi odnosa, ljubavni horoskop


https://klub.astrodule.com/

Dusko Savic Uporedni horoskop, uporedni horoskopi, sinastrija, horoskopi odnosa, kompozitni horoskopi, ljubavni horoskop, ljubavni horoskopi — da li je ovo dobar partner za mene!?

Narucite uporedni horoskop!

Duško Savić astrolog Impotencija, erektilna disfunkcija, seksualni problemi, penis, erekcija


https://www.astrodule.com/

Muce vas impotencija, erektilna disfunkcija, seksualni problemi, penis, losa erekcija!? Dusko Savic, astrolog, moze da pogleda vasu natalnu kartu i vidi kada ce to proci!

Duško Savić astrolog Vrste bolesti u horoskopu


https://www.astrodule.com/

Horoskop, astrologija, medicinska astrologija… Posetite sajt i poručite horoskop!

Duško Savić astrolog Akcioni plan za pacijenta


https://www.astrodule.com/

Koju terapiju odabrati!? Jednostavno pitanje i tezak odgovor, ali porucite horoskop sa sajta astrodule.com i sve ce biti jasnije.

Prikaz sajta AstroDule


https://www.astrodule.com/

Astrodule.com forum sa 170 uradjenih horoskopa, besplatan klub sa video kursom prakticne astrologije, emisija Noc sa astrologom, gostovanja Duska Savica na televiziji.

Duško Savić astrolog Astma u horoskopu


https://www.astrodule.com/

Astma je sve cesca bolest disajnih puteva, hronicna i teska. Iz horoskopa se odlicno, pa se moze unapred predvideti kada ce takvi periodi nastupiti. Dodjite nasajt AstroDule.com.

Astma u horoskopu, medicinska astrologija


https://www.astrodule.com/

Kada se u Blizancima nadju lose planete u 6, 8 ili 12 kuci, neminovne su bolesti organa za disanje, narocito pluca. Medicinski astrolog Dusko Savic to moze da predvidi, posetite sajt Astrodule.com!

Duško Savić astrolog Bolesti srca i krvnih sudova


https://www.astrodule.com/

Miokarditis, endokartditis, hronicna srcana insuficijencija, aritmija, tahikardija, bradikardija… sve se to odlicno vidi iz horoskopa. Dodjie na sajt i naucite kako!

Duško Savić Astrologija Brak u horoskopu


https://www.astrodule.com/

Brak u horoskopu se odlicno vidi i moze se predvideti i kada ce se sklopiti brak i sa kim. Porucite horoskop kod Duska Savica, naseg poznaog astrologa

Duško Savić Astrologija Energetsko shvatanje medicinskog horoskopa


https://www.astrodule.com/

Medicinski horoskop daje odlicne informacije o toku bolesti i mogucnim terapijama. Porucite ga od Duska Savica, naseg najpoznatijeg medicinskog astrologa

Duško Savić Astrologija Epilepsija, epilepticni napad


https://www.astrodule.com/

Epilepsija u vasoj porodici? Medicinski horoskop moze mnog da pomogne. Porucite horoskop kod Duska Savica, naseg najpoznatijeg medicinskog astrologa