AstroDule.com

AstroDule.com

Prava odluka u pravom trenutku

Astrologija za pocetnike, kurs vodi Dusko Savic

Dobar dan, Dusko Savic ovde!

Kurs horoskopa za pocetnike

Dusko Savic

Vec 28 godina se bavim astrologijom, ali da ste mi to rekli u prvih tridesetak godina mog zivota, ne znam ni sam sta bih vam rekao. Verovatno bih se samo okrenuo i otisao, bez reci!

Godine 1989. pojavile su se prve knjige iz astrologije na srpskom jeziku i — sto je najvaznije — tablice kuca po Placidusu i efemeride. Nije bilo tako lako izracunati horoskop kao sto je danas, sa racunarima i sajtovima, ali je odjednom — postalo mogucno. Pa je tako moja dobra prijateljica izracunala moj horoskop, uzela knjige od “dve Amerikanke” i pocela da mi cita rec po rec, pasus po pasus; Venera ovde, Mesec tamo a to ti znaci da…

Ni sama tada nije znala bolje ali se dobro secam da sam poceo da se nerviram kako to da neko moze da izvali toliko tacnih podataka o meni samo citajuci knjige. Nije sve sto mi je procitala bilo tacno, ali dobar deo jeste. Sto je najgore, tu su bila i neka predvidjanja, za koja sam prosto intuitivno znao da su tacna i da ce se obistiniti jednog dana.

E pa, naljutio sam se ja, i ja mogu da uzmem iste te knjige, da ih citam i da se pravim vazan u drustvu. Receno — ucinjeno i sledecih godinu dve sam nosao 5-6 knjiga sa sobom, vukao sve poznanike za rukav i pitao za natalne podatke, odgovarao na pitanja ako je ih bilo i svako vece uzimao po horoskop jednog poznanika, naglas pricao “ono iz knjiga” i tako, malo po malo, vec za 2-3 godine poceo sam da naplacujem tumacenje horoskopa.

Bilo je to turbulentih devedestih, kada je mesecna plata bila 5 evra a ja za horoskop dobijao 10 evra!Posle sam imao emisije na radiju, na televiziji, sajtove na Internetu, clanke, svoj softver za astrologiju… i tako sam stigao do nekih 6000 “protumacenih horoskopa”. Vecina nije bila placena ali opet, iskustvo je postalo ogromno. Pa sam sada resio da to svoje iskustvo podelim sa vama, tj. sa svima zainteresovanima.

Kurs astrologije za potpune pocetnike

Kurs ce se odvijati kao niz predavanja u vidu vebinara, Skype seansi i snimljenih videa u kombinaciji sa vasim konkretnim horoskopom. Na posebnom sajtu cete moci da unesete podatke za jedan horoskop, po pravilu svoj, da “pritiskom na dugme” dobijete potpuno tekstuelno tumacenje i da ga uporedite sa svojim realnim zivotom. Analizirajuci svoj horoskop javno, u grupi, dobijate mogucnost da na licu mesta, uzivo, uporedite astrolosku teoriju i zivotnu praksu.

U medjuvremenu, kroz seriju lekcija, obradicemo osnovne astroloske pojmove, kao i unos podataka u astroloske programe, sa ciljem da se brzo osamostalite i da mozete da izracunate horoskop “za jedan minut”.

Kurs jos nije gotov

U ovoj fazi, kurs jos nije gotov. Bice gotov ako se prijavi dovoljan broj ljudi. Za sada ne morate nista placati, ali ako ne ostavite svoju elektronsku adresu zakljucicu da nema interesovanja i kursa nece ni biti. Sa druge strane, ako imam vasu email adresu, mogu vam javiti kada ce kurs poceti pa vi vidite da li cete se prijaviti i platiti li ne.

Sve se ubrzalo pa i ucenje astrologije. U ovom kursu je akcenat na vama, na vasem prakticnom radu prvo na svom horoskopu, pa onda na horoskopu za ljude oko vas i tadko dalje. Umesto da kupujemo knjige i citamo ih, danas je skoro sve vec na raznim sajtovima i na to ne bih trosio vreme ni svoje ni vase. Zato zelim da vi sami tumacite horoskope, javno, u grupi pocetnika slicnih vama i da napredujete sopstvenom brzinom. Drugi deo osnovnog kursa je predvidjanje dogadjaja i buducnosti.

Kako to — pocetnicki kurs pa predvidjanje buducnosti? Zvuci zbrzano, ali sta ce nam astrologija ako ne moze da se pokaze u svom svom sjaju. Mocicete, kada dodje vreme za predvidjeni dogadjaj, da uporedite predvidjanje sa zivotom. Cesto se ne desi onako kako smo zamislili ali se opet nekako drugacije desi, i opet u skladu sa planetarnim energijama.

Kako uneti podatke u program za horoskop? – Ovo je kurs od tridesetak lekcija za koriscenje programa Astrolog32, na PC racunarima. Skidate ga sa mog sajta i instalirate, a sve to je objasnjeno u nizu videa.

Koriscenje programa AstroInt – AstroInt je moj, veoma mocni astroloski softver koji “radi svasta”: racuna horoskope, prenatalne eklipse, jacinu svake planete u horoskopu, crta, iz baze podataka izvlaci tekstuelna tumacenja (ta tumacenja nisu samo prepisana iz knjige vec se dinamicki proracunavaju za svaki horoskop pojedinacno), racuna 500 arapskih tacaka i tumaci ih, najbolje vreme da se ostane u drugom stanju itd. To je sajt i dok traje kurs imate pristup tom softver, a posle taj pristup po potrebi mozete dokupljivati.

Video lekcije iz astrologije – Osnovni pojmovi horoskopa su objasnjeni svaki u svom videu, tako da to mozete gledati kako vam odgovara. Pristup ovim lekcijama imate i po zavrsetku kursa, kao da ste kupili knjigu.

Vebinari — grupna tumacenja kao vezba – Vebinar je vid zive komunikacije u kojoj ja pricam i pokazujem ali se i vi mozete uzivo ukljuciti (treba da imate mikrofon za to). Na vebinarima cemo tumaciti vase horoskope, procenjivati da li je AstroInt izbacio smislena tumacenja ili ne i tako dalje. Vebinari traju samo dok traje kurs.

Grupno tumacenje preko Skajpa – Ovo je slicno vebinarima jer se desetak ljudi moze istovremno ukljuciti glasom. Podrazumeva se da znate da se koristite ovim programom, jer kada se rade horoskopi preko Interneta, seanse preko Skajpa su “ono pravo”.

Proracun horoskopa na sajtu Astro.com – Ovo je najveci sajt za astrologiju i postoji prakticno od pocetka Interneta. Sadrzi kompletnu bazu podataka o naseljima na planeti ali i vremenskim zonama i letnjem vremenu, sto je od neprocenjive vaznosti za tacan proracun horoskopa.

Kada jednom udjete u tehniku proracuna i predvidjanja, mozete je koristiti za sebe i svoje bliznje. Velika je zivotna umetnost znati kada plivati niz reku, ali i kada se treba potruditi i plivati uz reku.

Mocicete i da odgovorite na pitanja koja muce sve i svakoga:

kada ce doci ljubav moja,

da li cu imati dece,

da li se da razvedemo,

imam dve ponude za posao, koju da odaberem

kada cu dobiti nasledstvo

kako da zaradim pare…

Astrologija ne bi bila to sto jeste da ne moze da odgovori na takva pitanja, a sa ovim kursom necete postati profesionalac ali cete za kratko vreme (nekoliko nedelja) napredovati i postati oslonac i za sebe i za svoje bliznje.

Kada kupite ovaj kurs, dobijate sledece:

Pristup sajtu sa kursevima i programom AstroInt

Desetine video lekcija kojima cete stalno imati pristup, kao da ste kupili knjigu i ostavili je na policu u biblioteci.

U roku od mesec dana po zavrsetku kursa imacete pristup programu AstroInt za jedan horoskop (zato je najbolje da to bude vas licni horoskop). Kao polaznik kursa, imacete mogucnost da doplacujete za rad sa programom AstroInt po povlascenoj ceni.

Predavanja uzivo koja drzim ja, Dusko Savic, kroz vebinare. Tu mozete postavljati pitanja u vezi sa gradivom.

Pojedini vebinari ce biti posveceni vama, tj. svaki polaznik ce moci da pred grupom analizira svoj horoskop ili horoskop neke poznate licnosti. Tako cete u okviru kursa steci i znanje i samopouzdanje da sebi i drugima autoritativno tumacite horoskope.

Kurs ima svoj pocetak i svoj kraj, sto ce biti naknadno objavljeno.

P.S. Ako imam vasu email adresu, mogu vam javiti kada bi kurs poceo, a moze biti i da bi cena bila dobra!

P.P.S Sada je trenutak da vam predam svoja tesko stecena znanja iz astrologije. Iskreno se nadam da je ovaj kurs samo pocetak vaseg bavljenja horoskopima!