Prijavite se na listu Tumacenje horoskopa sa popustom

Normalna cena za tumacenje horoskopa kod Duska Savica je 60 evra ili 7200 dinara. Ako zelite nizu cenu, prijavite se na listu za tumacenje horoskopa sa popustom tako sto cete ostaviti svoje ime i email adresu u formular na ovoj strani.

Zasto da se prijavljujem?

Cena. Povremeno nudimo usluge po snizenoj ceni. Ako zelite da budete obavesteni o takvim ponudama, pristup listi je pravi nacin.

Novi clanci na blogu astrodule.com. Nekoliko puta mesecno objavljujemo nove clanke i videe na sajtu. Ako volite astrologiju, bicete vrlo zadovoljni.

Povremeno organizujemo i vebinare. To su besplatna predavanja preko Interneta — ja sam za mikofonom a vi i jos nekoliko desteina ili stotina drugih clanova su u grupi koja slusa. Tokom vebinara mozete postavljati pitanja i ja na njih odgovaram u realnom vremenu.

— U formi vebinara organizujemo i besplatno uzivo odgovaranje na vasa pitanja, po sistemu “Jedno pitanje — jedan odgovor”. O tome cete najsigurnije biti obavesteni ako ste clan liste.

Sta ce se desiti kad unesete i posaljete podatke?

Videcete sledecu stranu u brauseru

Stranica posle upisa u listu

U elektronskoj posti cete dobiti poruku ciji naslov glasi ovako:

Potvrdite da zelite da primate vesti za liste za tumacenje horoskopa

Poruka izgleda ovako:

Poruka u elektronskoj posti -- kliknite na link

Kliknite na link u toj poruci i bicete upisani u listu. Videcete sledeci ekran:

Hvala za potvrdu prijave

Potom pogledajte ponovo u program za elektronsku postu. Dobicete sledecu poruku:

Prva poruka -- aktuelna ponuda za taj dan

Cena i uslovi u toj poruci ce se menjati. Ponude imaju ograniceni rok trajanja, delujte brzo ako vam treba kompletno tumacenje horoskopa po navedenoj ceni.

Jos jednom evo gde mozete ostaviti ime i email adresu i uclaniti se u listu: