Privatnost

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Mi na sajtu www.astrodule.com jako cenimo vasu privatnost. Ako nam ostavite bilo koje podatke, mozete biti sigurni da ih mi dalje necemo siriti ili prodavati. Ako nam ostavite svoju elektronsku ili fizicku adresu, one ce sluziti samo da dobijate poruke sa ovog sajta -- mi isto tako mrzimo spam kao i vi!

 

U svakoj poruci koju budete dobili bice i link za izuzimanje sa liste za slanje, a mozete se uvek obratiti i na kontakt adresu, kakva god pitanja da imate.

 

Ako ostavite svoje natalne podatke (ime i prezime, datum, cas, minut i mesto rodjenja, kontakt podaci kao sto su broj telefona, broj mobilnog telefona ili fizicka adresa i sl.), radi izrade horoskopa, oni ce biti cuvani kao poslovna tajna, sto znaci da ih necemo davati nikom van ovog sajta. Medjutim, davanjem svojih podataka na ovom sajtu, odobravate da se vas horoskop pojavi u javnosti kao primer ili ilustracija odredjenih astroloskih situacija i tehnika, pri cemu se vasi licni podaci nece objavljivati ali se moze objaviti slika ili prezentacija horoskopa bez vasih licnih podataka.


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje.

Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge