Noć sa astrologom 8.6.2003 – Studije sociologije – kako završiti, brak (4/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti završetka studija i da li će moći u brak sa sadašnjim partnerom.

Sociologiju predstavlja 11-a kuća čiji je prirodni vladalac Uran, koji se nalazi u desetoj kući u konjunkciji sa Mesecom što označava mase, grupe ljudi. To se može i studirati jer je vladalac 11-e kuće u konjunkciji sa vrhom devete kuće.

Vladalac devete kuće, koja predstavlja studije, je Venera koja se nalazi na 7-om stepenu Vodolije u kvadratu sa Uranom, što označava opasnost da osoba jednostavno napusti studije trajno ili privremeno. Sadašnji tranzit Urana preko Venere dodatno podstiče osobu da to uradi, ali se tome treba odupreti.

Tranzitni Saturn će za godinu dana ući u kvadrat sa devetom kućom, što će takođe zahtevati izuzetnu marljivost i posvečenost studijama da bi se privele kraju.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.