Noć sa astrologom 8.6.2003.- Promena fakulteta (5/14)


http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti napuštanja Tehnološkog fakulteta i upisa Više medicinske škole i Defektološkog fakulteta.

Dok je tranzitni Uran bio u Vodoliji u sedmoj kući koja predstavlja višu školu, moglo se razmišljati o upisu u nju. Sada taj tranzit prolazi i treba korigovati svoje želje. Takođe Jupiter ima kvadrat sa natalnim Uranom što ne ohrabruje.

Tehnologija kao spoj hemije i fizike primenjene u praksi je predstavljena kao Neptun na početku kuće u Ribama, Mesec u Ovnu u devetoj kući predstavlja metale i mašine i vladalac Ovna u konjunkciji sa Suncem i Merkurom ukazuje da ima puno osnova za studije tehnologije.

Horoskop ima 7 retrogradnih planeta, Merkur je retrogradan u konjunkciji sa Marsom, što označava da osoba kao da to već sve zna. Treba da studira tehnologiju, ali joj se to ne radi, nema intelektualni interes da to studira.

http://astrodule.com/ – obavezno posetite sajt Duška Savića i ostavite e-mail adresu kako biste dobili ponude o tumačenju!

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.