UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Homeopatija

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Pogledajte u okviru medicinskog dela foruma, temu za epilepsiju, u kojoj je prikazano kako se na osnovu natalne karte i tranzita određuju homeopatski lekovi.

U homeopatiji se bolest leci davanjem vrlo malih doza preparata koji se daju po principu "klin se klinom izbija". Homeopata bira lek koji bi, kada se da zdravom dobrovoljcu, prouzrokovao sadasnje simptome kod pacijenta. Na primer, homeopatski lek Allium cepa se dobija iz obicnog luka. Dodir sa lukom obicno prouzrokuje plac, ubode i iritaciju oko ociju i nosa, curenje iz nosa. Lek Allium cepa bi se mogao prepisati pacijentu sa polenskom groznicom, narocito ako su istovremeno napadnuti i nos i oci. Izvori homeopatskih lekova su biljke npr. beladona, arnika i kamilica; metali i minerali kao sto su živa i sumpor; životinjski proizvodi kao sto su sepia (mastilo sipe) i lahezis, zmijski otrov. To mogu biti i proizvodi ljudskog tela, npr. histamin, razni hormoni i sl. Lekovi se pripremaju u procesu rednog razredivanja i sukusija (snažnog tresenja). Sto se lek vise razreduje i trese, to je prodorniji, tj. veca mu je "potencija".

Postoje razlicite strategije prepisivanja homeopatskih lekova. U tzv. klasicnoj homeopatiji, cilj je naci jedan lek koji obuhvata sve simptome kod pacijenta -- tekucu bolest, medicinsku istoriju, licnost i ponasanje. Dva pacijenta sa istom konvencinalnom dijagnozom mogu dobiti potpuno razlicite homeopatske lekove.

Drugi nacin je da se lekovi kombinuju ili da se daju samo na osnovu konvecionalne dijagnoze. Postoje i drugi nacini za odredivanje terapije, astrohomeopatija je jedan od njih. Nema konkretnih dokaza da je ovaj ili onaj nacin "najbolji", osim sto se astrohomeopatski dobija i informacija o daljem toku bolesti, pa se lek može uzeti i unapred, ili u tacno odredenim intervalima u skladu sa planetarnim konfiguracijama koje izazivaju bolest.

Homeopatski lekovi su ultramolekularni. Posle 12-og nivoa razredivanja, ne ostaje nikakav materijalni trag pocetne supstance, ali lekovi i dalje deluju, jace nego kada se radi o materijalnim dozama. Ta cinjenica je bila glavni razlog za nepriznavanje homeopatije, jer obicnom umu nije moguce objasniti sta to deluje kada "vise niceg nema". Naucno objasnjenje je moralo da saceka elektronski mikroskop: molekuli vode na sebe koncentrisu informaciju o leku a ne sam lek, tako da su homeopatski lekovi zapravo informaticke prirode: umesto materije, pije se informacija o materiji. Ispostavlja se da je i to dovoljno da bi lekovi delovali.

Kada dode kod homeopate, pacijent prvo opisuje svoje simptome tokom posebnog, homeopatskog intervjua. Pacijent detaljno opisuje svoju medicinsku istoriju, tekuce simptome, nacine i vreme njihovog ispoljavanja i sl. Cilj je da se napravi slika simptoma, a da se onda medu lekovima nade ista takva ili veoma slicna slika leka. Slike lekova se opisuju u posebnim knjigama koje se zovu Materia Medica. Zatim homeopata odreduje lek (ili lekove) i daje ih pacijentu, obicno u obliku pilula (granula). U nekim slucajevima, tretman se sastoji od samo jedne ili dve doze, u nekim drugim, lek se pije vise puta dnevno, po vise dana, nedelja ili meseci.

Dve do sest nedelja kasnije, pacijent dolazi opet kod homeopate, procenjuje se stanje i daje isti ili neki drugi lek, u skladu sa aktuelnim simptomima. Ako je poboljsanje bilo znatno, obicno se ne daje nista i nastavlja se sa pracenjem stanja. Ako se ponavljaju isti simptomi, isti lek se može ponoviti u vecoj potenciji. Ako su se simptomi promenili, daje se neki drugi lek, cak i ako je konvencionalna dijagnoza ostala ista.

Cesto ce homeopata preporuciti i promene u stilu i nacinu života, pre svega u smislu promene nacina ishrane. Astrohomeopata može preporuciti i mnogo vise, u skladu sa pacijentovim horoskopom.

Homeopatija se zacela u Nemackoj, a preko kraljevske porodice prodrla je i u Veliku Britaniju. U SAD, ima status priznate komplementarnosti i homeopatski lekovi se mogu slobodno kupovati u apotekama i drogerijama. Evropska unija je donela posebne regulative za homeopatiju, sto znaci da je homeopatija regulisana i priznata i u Evropi. U Indiiji predstavlja jedan od glavnih nacina lecenja, jer su homeopatski lekovi vrlo jeftini. I u Rusiji homeopatija ima cvrste korene i tradiciju. U nasoj zemlji, postoji sekcija pri Srpskom Lekarskom Drustvu, kao i udruženja homeopata, a održavaju se i posebni kursevi.

Šta je astrohomeopatija?


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge