UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Astrohomeopatija

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Obavezno svratite u medicinski deo foruma, da vidite praktičnu primenu astrologije u medicini.

Moderna medicina zna mnogo o stanju pacijenta u trenutku merenja, a statisticki zna da li je prognoza bolesti dobra ili nije. Ipak, stvarnom buducnoscu pacijenta ona se ne bavi, i uglavnom reaguje kada se nesto lose vec desi. Medicinska astrologija je nedostajuci beocug izmedu snimljenog stanja pacijenta, njegove sadasnje terapije i buduceg razvoja bolesti. Posto se može unapred dati astroloska prognoza toka bolesti, može se unapred nesto i preduzeti da se bolest ublaži ili sto je moguce vise eliminise, tim vise sto se na medicinsku astrologiju prirodno nastavlja astrohomeopatija -- prepisivanje energetskih lekova koji "trose" losu energiju planeta i tako doprinose ozdravljenju.

Dakle, astrohomeopatski prilaz se sastoji u zameni energija. Planete nam stalno salju energiju, svaka svoju posebnu. Primamo ih u skladu sa svojim natalnim horoskopom i stalno im se prilagodavamo. Medutim, ako neka energija ostane dugo na jednom mestu, nepotrosena, iskazace se kao bolest onog znaka i stepena u kome i na kome se nalazi planeta. Najcesci slucaj takvog nagomilavanja energija potice od tranzita sporih planeta, to su, dakle, Saturn, Uran, Neptun i Pluton. Zato se astrohomeopatija koncentrise uglavnom na položaje i aspekte te cetiri planete. Za svaki par planeta uspostavljena je veza sa po nekoliko homeopatskih lekova i svaki od tih lekova trosi po jedan deo planetarne energije. Davanjem homeopatskog leka anulira se energija planeta i time leci postojeca bolest ili se sprecava nastupanje bolesti u buducnosti. Lekovi koji se otkriju na osnovu natalnog horoskopa delovace bolje od svih drugih lekova, jer su fundamentalno ugradeni u licnost i telo individue.

I na osnovu progresivnog horoskopa se mogu otkrivati lekovi, a oni koji su zajednicki i za natalni i za progresivni horoskop dobijaju na važnosti. Ako se neka planeta posebno istice u horoskopu, onda se može izdvojiti jedan i samo jedan lek koji ce za tu osobu predstavljati izlecenje od vecine bolesti. To je ono sto se u homeopatiji naziva konstitucionalnim sredstvom, a to je lek koji vise od svih drugih lekova lici na pacijenta, pa ga onda najbolje može i leciti. Ako ne postoji dominantna planeta, za osobu se može odrediti po nekoliko lekova koji ce joj pomagati u pojedinacnim zdravstvenim oblastima. Naravno, kada se astrohomeopatski ustanove lekovi, treba ih proveriti u praksi, tj. da li se poklapaju sa konkretnim zdravstvenim stanjem osobe. Iz svake grupe lekova treba odabrati onaj koji pokriva najvise simptoma, kako se to u homeopatiji i inace radi. Sve ovo može biti od ogromne pomoci i pojedincu koji želi da sam uzima lekove i tako unapredi svoje zdravlje, ali i pacijentu koji se leci kod profesionalnog homeopate, kojem može odneti spisak lekova ocitanih iz natalne karte i time znatno povecati svoje sanse na uspesan tretman.

U astrohomeopatskom prepisivanju lekova nas interesuju mijazme, da li, i koliko ih ima. Obicno ih ima, ali se njihov broj može menjati tokom života. Neko može startovati sa dve mijazme, ali se tokom života mogu pojaviti i preostale dve, tako da ce ta osoba u tom periodu biti podložna najvecem mogucem broju bolesti, sto cesto, uz ostale pokazatelje, rezultira rakom. Dete na pocetku života može imati tri ili cak cetiri mijazme, ali da u sredini života ostanu samo dve -- ta osoba ce imati mnogo vecu predispoziciju za bolesti na pocetku života nego kasnije. Ako je priroda bolesti takva da mijazma mora biti aktivna, onda cemo je svakako dati. Na primer, ako pacijent vec ima reumatoidni artritis, i bez horoskopa znamo da moramo dati lekove za sikoticnu i sifilisticnu mijazmu (lekovi Medorrhinum i Syphillinum).

Na osnovu horoskopa, dakle, otkrivamo koji lekovi mogu doci u obzir i time pomažemo homeopati, jer je njegov osnovni zadatak upravo da od mase od 3-4000 ispitanih homeopatskih lekova nade jedan ili dva koji ce resiti slucaj. Astrohomeopatija daje bogatu informaciju o lekovima -- kada ce koji biti aktivan, u kojoj potenciji ga treba primeniti, grupe lekova za pojedine aspekte i konfiguracije.

Kada na osnovu horoskopa ocitamo homeopatske lekove, istovremeno dobijamo novo i mocno oružje za analizu horoskopa. Sada vise ne moramo samo klijentu reci da "taj i taj aspekt može doneti bolest", vec na osnovu klinicke slike homeopatskog leka možemo tacno reci kakva ta bolest može i biti. I naravno, ako želimo, davanjem leka u skladu sa tranzitima, možemo poboljsati zdravlje pacijenta .

Astrohomeopatski prilaz postulira da uvek treba davati bar dva leka istovremeno, jer ako se da samo jedan lek, narusava se ostatak horoskopa. To je suprotno klasicnoj homeopatiji, ali je u skladu sa modernim shvatanjem homeopatije, u kojoj se davanje vise lekova odjednom smatra normalnim i poželjnim. Naravno, uvek treba težiti da se sa sto manjim brojem lekova pokrije sto veci broj simptoma, jer je to sustina homeopatskog lecenja.

Bez astromedicine ne bismo znali uzroke i tacan tok bolesti, a bez astrohomeopatije ne bismo mogli da prepisemo lekove specificne bas za taj horoskop i osobu. Zajedno, astromedicina, astrohomeopatija, homeopatija i ostale srodne vestine lecenja cine novu, jeftinu i mocnu kombinaciju za pomoc bolesnima, narocito u teskim i dugim bolestima. Rezultat takvog prilaza je jaka baterija lekova usmerena delom na samu bolest, delom na samog pacijenta. Time se mogu stvoriti preduslovi za zaustavljanje bolesti, odbranu od najgorih tranzita, pa onda, možda, napraviti stvarni zaokret prvo u zdravlju, a onda i u celokupnom životu pacijenta.

Šta je homeopatija?


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge