UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Natalni horoskop

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Natalni horoskop je osnova moderne astrologije, odnosno, astrologije koja pokusava da dokuci psihicki zivot ljudi na osnovu natalne karte.

Pogledajte uvodni video Duska Savica o natalnom horoskopu:

 

U 19. i 20 veku, pa i danas, osnovna vrsta horoskopa koja se proučava je natalni horoskop. To je trenutak rođenja neke osobe ili događaja, države ili pevačkog društava, početak rata ili neki potpuno deseti događaj i za taj događaj se pravi slika kosmosa. gledano za mesto ili za to vreme, znači za zadani sat, minut i geografske koordinate to događaja.

Suština natalnog horoskopa je da je osobi najlakše da se kroz ceo život ponaša upravo onako kako kakav joj je natalni horoskop. Svi ostali horoskopi su na neki način izvedeni iz natalnog horoskopa: progresivni, godišnji, karmički, medicinski itd.

Obavezno pogledajte i forum ovog sajta, u kome je 179 natalnih karata detaljno analizirano.

 


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge