UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Medicinski horoskopi

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Medicinski horoskopi su, spolja gledano, obicni natalni horoskopi, ali se obicno rade u odsudnim trenucima neke duge i teske bolesti. Dusko Savic je jedan od retkih eksperata za medicinsku astrologiju:

 

Medicinski horoskopi su naročita vrsta horoskopa. Oni, spolja gledano, se zapravo ne razlikuju od natalne astrologije. U igri su i natalni horoskop te osobe, progresivni aspekti (progresivna karta), solarni horoskop, tranziti, srednje tačke itd. Međutim, u medicinskoj astrologiji odgovornost astrologa je ogromna, zato što odlučuje, odnosno stavlja na raspolaganje klijentu koji je, eto, u tom slučaju i pacijent, važne podatke na osnovu kojih klijent može da odluči da li da ide na neku operaciju, kojom vrstom medicine da se leči, da li je to klasična medicina, da li je to alternativna, da li je to neka energetska medicina, kod koga da se leči, jer se mogu upoređivati horoskopi lekara, iscelitelja i td. i da se da sasvim pozdan odgovor da li ta osoba treba da leči klijenta ili ne.

To su velike prednosti koje nudi medicinska astrologija, a najveća prednost koja se tom metodom analize može dobiti je što se tačno može videti u kom periodu koja vrsta lečenja je najbolja, a koja nije. Od svih mogućnih vrsta lečenja u jednom periodu treba odabrati jednu, pa se onda njome baviti, a kada prođu tranziti, onda se treba baviti lečenjem te osobe, ali na neki drugi način. To je jedinstvena, unikatna prednost medicinske astrologije, i takva vrsta dinamičkog prosuđivanja u budućnosti, a opet tačna, se ne može dobiti ni na koji drugi način.

Medicinskih astrologa ima vrlo malo, moja uža specijalnost je medicinska astrologija, oslonjena na poznavanje različitih alternativnih vrsta lečenja, pri čemu treba sasvim sigurno znati da medicinski astrolog nije iscelitelj, da nije ni neki doktor, i da sve što astrolog kaže, treba da ostane na nivou informacije, a da klijent mora da na osnovu tih podataka, sam ipak da odluči šta će da radi.

Pogledajte i subforum pod nazivom Medicinska astrologija. videčete tumačenja za rak, bolesti srca i krvnih sudova, jetru, epilepsiju, neplodnost muškaraca i žena, bračni sterilitet, začeće i trudnoću itd.


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge