UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Akcioni plan za pacijenta

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Osnovni smisao izrade horoskopa je da klijent promeni svoj zivot. Ako je klijent i medicinski pacijent, akcioni plan ce sadrzavati i korake za izbor nabolje terapije. Evo sta Dusko Savic kaze o tome:

Šta je važno za astrološkog klijenta koji dolazi da mu se uradi medicinski horoskop? Za njega je najvažniji akcioni plan. Od stanja u kome se sad nalazi kako da dođe do nekog poboljšanja svog zdravlja.To je najveća korist koju može dobiti od izrade medicinskog horoskopa.

U nekim slučajevima, presuda astrologa će biti da klijent nema čega da se plaši. U nekim slučajevima, presuda će biti -- da, bolest je tek počela, i ne može se identifikovati uobičajenim mašinama klasične medicine, ali da će se bolest razvijati, i da ta osoba mora da promeni način života i ishrane, i da uzime neke alternativne ili stvarne lekove, čajeve itd. ne bi li predupredila pojavu bolesti.

Isto tako čest slučaj je da klijent dolazi u najvećem zamahu bolesti. Tada se obično radi o teškim odlukama kao što su odlazak na operaciju, najčešće, u ovo moderno vreme, to se radi zbog raka ili zbog nekakvih ginekoloških intervencija kod žena, a kod muškaraca se pre svega radi o problemima sa plućima, odnosno, problemima sa prostatom.

U takvim slučajevima, astrolog mora da bude veoma precizan i tu natalni horoskop više nije dovoljan. Osim natalnog hrooskopa koji služi kao osnovni etalon za ličnost, moraju se uraditi kompletni tranziti, moraju se uraditi druge vrste horoskopa, pre svega sekundarna progresija i solarni horoskop. Tek kada se sve to zajedno uporedi, može se steći zaokružena i pravilna slika o tome šta je za tu osobu najbolje. Ako se radi o tranzitima Neptuna ili tranzitima, recimo, kroz znak Riba, osoba može da leči energetskim metodama, no ako se radi, recimo, o tranzitima Saturna, ili problemima vezanim za znak Jarca, onda je za tu osobu najbolje lečenje ili poludragim kamenovima kao što su kristali, ili mumiom, ili odlaskom u neku banju itd.

Za svaku osobu se može napraviti konkretan plan, šta treba dalje da se radi. Medicinska astrologija se ne završava na tome, nego ona još može da da periode u kojima će naki lekovi delovati, a neki i neće. Za neke osobe možda je u sledećih devet meseci najpravilnija operacija sa radiološkim tretmanom, ali posle toga, možda više nije. Iz medicinskog horoskopa se vidi da li je posle potrebno preći na druge oblike lečenja ili ne.

Početni link za mini kurs o medicinskoj astrologiji je Medicinski horoskopi.

Pogledajte i subforum pod nazivom Medicinska astrologija. videčete tumačenja za rak, bolesti srca i krvnih sudova, jetru, epilepsiju, neplodnost muškaraca i žena, bračni sterilitet, začeće i trudnoću itd.


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge