Dete

Proučavanje začeća i trudnoće astrološkim putem.
Post Reply
Nany
Posts: 14
Joined: Mon Mar 19, 2007 12:57 am

Dete

Post by Nany » Sun Mar 25, 2007 8:52 pm

Postovani Dusko,
evo vidim da ima dio o pitanjima trudnoce i partnerstva :D pa sam slobodna da se javim,ponovo. . Ja nemam ni djete,niti sam u braku.Dakle soliram.
Zadnje vrijeme je za uskociti u voz i nesto promjeniti. Svjesna sam toga. . a posto znam da imam tezu astro-natalnu kartu,mene interesuje:
Da li vi meni mozete predloziti trudnocu ili mi savjetovati da ne radjam(zbog odredjenih problema) Bojim se , da li bi to dijete bilo zdravo. . Zato da li radjati i kada bi bilo povoljno?Moram priznati,da do sada nemam nekih izrazenih majcinskih poriva(valjda Mjesec u Skorpiji)ali zelim,ili to svjesno definisati ili biti pripravna. Znam da bi svako rekao-profurala si vrijeme,ali danasnja medicina je ipak napredna. . . :?:


* Moderator odvojio poruku u zasebnu temu i dao naslov.

AstroDul
Site Admin
Posts: 224
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Deca!?

Post by AstroDul » Tue Mar 27, 2007 9:42 pm

Evo natalnog horoskopa

Image

5 kuća je trudnoća generalno i prva trudnoća, u užem smislu. U 5 kući imate Mesec na 14 Škorpije, i Neptun na 23 Škorpije. Mesec je na stepenu Kuperovih žlezda, a Neptun na stepenu međice, a ni jedno ni drugo ne bi trebalo da mnogo smeta za trudnoću. Mesec u Škorpiji je generalno nepogodan jer energiju emocija usmerava ka polnim organima, a Neptun u blizini to samo olakšava, šta više, ta konjunkcija daje ljude koji olako i nesvesno uvlače u sebe i svoju i tuđu psihičku energiju i pretvaraju matericu i jajnike u depoe takve energije. To je sve zajedno podloga za najrazličitije bolesti polnih organa, a ovde se to ne mora videti kao bolest, jer 5 kuća nije kuća bolesti.

Mesec ima sektile sa Jupiterom i Plutonom, što znači da biste mogli imati bar jedno dete. Kvadrat Venere i Neptuna je poguban, jer daje želju za "gospodinom savršenim" kakvog u stvarnosti nema, pa može voditi u poduže periode celibata, tj. odsustva aktivnog seksualnog života sa partnerom.

Tr Jupiter je u petoj natalnoj kući od pre godinu dana, a biće tu i do jeseni ove godine. To daje poveliku želju za ostvarivanjem prve trudnoće, odmeravate sebe kako bi to bilo, šta bi se dešavalo itd. Pošto je suvladar sedme kuće, Uran zajedno sa vladarem pete kuće, Plutonom, u trigonu sa Descendentom, do prve trudnoće će doći tek kada dođe do braka, odnosno, neke dugačke i "prave" veze. Posebno dobrih tranzita za to sada nema.

Nany
Posts: 14
Joined: Mon Mar 19, 2007 12:57 am

Post by Nany » Tue Mar 27, 2007 10:00 pm

Nemam dovoljno rijeci zahvale ! Zahvalna sam za svo Vase vrijeme,koje ste odvojili za mene,trud i pisanje. Sta reci, a sto vec nisam ili nisu drugi,nego ponovo: hvala,hvala i hvala Vam . . . ..

Post Reply