Zabrinuta bez razloga ili ne

Proučavanje začeća i trudnoće astrološkim putem.
Post Reply
Tranzitna_Venera
Posts:7
Joined:Tue Mar 27, 2007 11:28 pm
Zabrinuta bez razloga ili ne

Post by Tranzitna_Venera » Mon Apr 02, 2007 4:09 pm

rečeno mi je, a i sama sam nešto gleduckala po mojoj karti da mi situacija u petom polju (tj planete i vladar) njihovi aspekti nije baš zavidna.Tj.jedna mi je konkretno bez mnogo uvijanja rekla da su šanse da ikad imam dijete jako minimalne, a i ako se to desi da ce biti lošeg zdravlja.To me onako poprilično žacnulo i zamislilo..Jeste da imam opoziciju JU i SA sa MO, ali da li je to zaista toliko straobalno
.Nemam vezu, nemam u planu rađanje u skorije vrijeme, ali ako se desi u bilo kom vremenskom periodu definitivno ne bih pobjegla od toga nikad...zaista volim djecu i želim ih minimum troje i najradije bih voljela da se trudnoca desi 'neplanirano' :wink: .Da li će mi to dozvoliti 'ograničavajući' Saturn jer znam šta donosi kad je u petom polju i ne baš povoljni aspekti Merkura kao vladara petog polja (kvadrat sa Uranom i AC i konjukcija sa Marsom).Jesam u pravu što sumnjam da bi trebala da radim na tome negdje vani.
Da sumiramo i svedemo pitanje na najprostiji nacin : Da li ću ih imati, kad je najpovoljniji period (lično mislim po aspektima poslije 30-te) i koliko komada :wink: :D..Sve mi nešto 'miriše' da će prvo, Bože zdravlja, biti žensko :)
P.S.Redovno idem na ginekološke preglede preventive radi, sa te strane sam jako disciplinovana i za sad je sve u redu mimo mikrocističnih jajnika (konkretno lijevi), ali po riječima mog ginekologa ništa zabrinjavajuće

AstroDul
Site Admin
Posts:224
Joined:Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Deca

Post by AstroDul » Mon Apr 09, 2007 11:44 pm

Evo natalnog horoskopa:

Image

Saturn opozicija Mesec obično znači nekoliko stvari istovremeno:

Materica se sporije razvija i spremna je za "rad" tek između 35 i 40 godine.

Žena mora imati apsolutnu materijalnu sigurnost da bi mogla da rodi.

Strahovi i emocije se čuvaju u sebi, u ovom slučaju, u konkretno u materici i jajnicima.

Jupiter sa Saturnom će samo uveličati ove negativne pretpostavke, tako da je to jedan od razloga što se astrolozi mršte kad vide ovakvu kartu.

Petom kućom upravlja Merkur, sa Marsom, u kvadratu od Urana. Mars znači da će morati da se obavi neka pripremna hirurška intervencija, dok je kv sa Uranom želja da se do trudnoće na brzinu, odmah itd. Uran može označavati i nesređenu situaciju, ovde to može biti vezano i za brak. Na primer, da do začeća deteta dođe pre braka, ili u divljem braku i sl.

Pošto kuće br. 5, 7, 9 i 11 sadrže planete, mogućno je do 4 trudnoće ukupno, tokom života.

No, da bi sve ovo imalo smisla, mora se tu negde pojaviti i potencijalni otac deteta, a on će imati svoj horoskop, i svojim planetama porazmeštati vaše planete, tako da se tek iz kompozitnog horoskopa vidi da li sa tim konkretnim partnerom možete imati dece, koliko itd.

Sve ukupno, nema ovde žurbe!

U pozitivnom kontekstu, Mesec ima i dobre aspekte sa Venerom i Uranom, pa bi to značilo da se može raditi o dvoje dece, ukupno.

Tranzitna_Venera
Posts:7
Joined:Tue Mar 27, 2007 11:28 pm

Post by Tranzitna_Venera » Tue Apr 10, 2007 12:43 am

HVALA !

Post Reply