UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Opis bracnog partnera

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Opis bracnog partnera se odlicno vidi iz horoskopa. U horoskopu muskarca narocita paznja se poklanja polozajima Meseca i Venere, dok se u horoskopu zene ista takva paznja poklanja Suncu i Marsu

Obavezno pogledajte subforum Ljubav, partner, brak i razvod u horoskopu.

Kliknite ovde da pogledate pojedinačna vidao tumacenja za opis prvog (pravog) bracnog partnera.

4) Opis bracnog partnera

1) Opis bracnog partnera

2) Opis bracnog partnera

3) Opis bracnog partnera

 

Pitanje je postavila žena od 27 godina, uz sledeci komentar:

Kada ste mi tumacili horoskop 16.05.2006.opisali ste mi kako ce moj partner da izgleda i cime ce se baviti.Upoznala sam 31.12.2006.(na doceku Nove godine ,decka koji odgovara vasem opisu u potpunosti,sto se tice zanimanja i izgleda.Rekli ste da ce biti procelav, jajaste glave, s bradicom, i da ce biti advokat ili da ce nesto praviti u laboratoriji.On je Hemijski inzenjer i radi u laboratoriji. Da li mozete da mi odgovorite kako bih se slagala s njim.Ono sto me brine jeste njegov neptun u dvanestoj kuci u konjukciji sa ascedentom, a znamo sta neptun oznacava.Pitam vas zbog mog vladara sedme u dvanestoj. Poceli  smo da se vidjamo, pa bih htela da znam kakav je on.

Ovde je još jedan video odgovor na pitanje o opisu bracnog partnera.


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge