UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Ko treba da uradi horoskop i kada

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Do astrologa se dolazi retko i samo u specificnim zivotnim situacijama. Evo sta Dusko Savic kaze o preduslovima za izradu horoskopa:

 

Da bi neko bio zreo za izradu horoskopa, u svom životu mora da oseća veće poduže periode rezignacije, depresije, opšteg nezadovoljstva svojim životom, ili da postoji jedna tiha ali istrajna težnja da se život promeni, po pravilu na bolje. Astrologija može da pomogne, naročito kada su Sunce ili Mesec te osobe pod tzv. lošim uticajima Urana, ili kada se Uran postavi i dve i po godine bude na Suncu te osobe, ili kada je aspektu od 90, 180, 135 ili u nekom drugom lošem aspektu sa Suncem.

Takvi aspekti znaju da traju i po dve do dve i po godine, a onda osoba najviše može da profitira od izrade horoskopa. Zašto? Zato što Uran predstavlja i astrologiju i samog astrologa. Tamo gde se astrologov Uran nalazi, odnosno nađe, u natalnom horoskopu te osobe on može da proizvede najbolji utisak i najveće promene. Pošto je Uran planeta promena, izrada horoskopa pretpostavlja da vi zapravo želite neku promenu u svom životu. Znači potpuno je besmisleno svaki gledati horoskope, svaki dan zivkati astrologa, svaki dan tražiti dnevne horoskope po novinama, svaki dan ići na sajtove, zato što to, prosto, nema odziva u vašem energetskom sklopu i biću.

 


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge