UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Kako se predvidja u astrologiji

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Kako se predvidja u astrologiji se retko postavlja kao pitanje, a podrazumeva se da se pomoću astrologije mogu tačno predviđati događaji i sudbina ljudi. Duško Savić objašnjava tačan mehanizam:

Sta u stvari daje astrologu za pravo da svom klijentu kaže "Idi u Australiju", "Idi u Nemacku" ili "Nemoj ici nigde", ili da mu kaže "leci se alternativnom metodom umesto da ides na operaciju" !?

Astrologija se zapravo zasniva na astronomiji, astronomija je znanje o pokretima nebeskih tela, a astrologija je nauka o njihovom kretanju. Unazad dve do tri hiljade godina, astrologija je i nauka o tome kako svet, a narocito kako planete kao energetski izvori naseg sveta, dejstvuju na pojedinacnu osobu, na neku državu, na horoskop dogadaja, itd.

Pa kako, onda, astrolog predvida? Predvida tako sto gleda i u napred i u natrag. Pomocu matematickih tablica, može tacno da sazna kada ce se i gde naci neka planeta u natalnom horoskopu klijenta, i to su nepromenljivi mehanicki, da ne kažemo mehanicisticki nacini sagledavanja kosmosa. Sta onda astrolog radi!? On predvida na osnovu statistike, na osnovu stotina uradenih horoskopa, koji su uporedeni sa realnim životnim situacijama. Zna se da ko ima, recimo, Mesec u znaku Ovna, može biti prek, osion, da je emotivno nestabilan, itd. a ako neko ima Mesec u znaku Bika, njegove psiholoske karakteristike ce biti sasvim drugacije.

Kad astrolog vidi da neciji Mesec ulazi u znak Ovna, Bika ili neki drugi, onda može da posegne za znanjem generacija i da na osnovu statistickih podataka, uporedenih horoskopa sa realnim životom, klijentu otprilike predoci sta ga sve može cekati tada i tada.

Osnovna dobit od izrade horoskopa je sto se dobijaju tacni vremenski okviri ili vremenski periodi od kada do kada nesto može ili ne može, a nije na astrologu da živi život svog klijenta vec samo da ga obavesti o tome.

Pogledajte i forum ovog sajta, u njemu ima 179 analiziranih horoskopa, vidite da li nešto od toga može i vama korististi. .


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge