UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Energetsko shvatanje medicinske astrologije

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Medicinski horoskop je dinamicka slika energija u ljudskom telu. Dusko Savic kaze da tu dinamiku mozemo pretvoriti u lecenje, ovako:

 

Osnovne pretpostavke medicinske astrologije su da se na osnovu energija koje se vide iz natalnog horoskopa mogu predviđati bolesti i vrste bolesti koje će klijent imati. Medicinska astrologija se relativno retko radi, ali je veoma dragocena u situacijama kada pacijent više ne zna šta će. Pošto je obišao lekare, pošto je obišao i neke alternativne iscelitelje, ne zna više da li ide na operaciju ili ne, da li da prihvati teže oblike lečenja kao što su hemoterapija i radioterapija ili ne, i uopšte više ne zna kako da dođe do poboljšanja svog zdravlja.

U takvim situacijima, prilično retko ali postoji kao mogućnost, može se uraditi medicinski horoskop. Spolja gledano, on je potpuno isti kao natalni horoskop, dakle, počinje se i u medicinskoj astrologiji od natalnog horoskopa, s tim što se velika pažnja obraća na šestu, osmu i dvanaestu kuću.

Sledeći link za medicinsku astrologiju je Akutne, terminalne i psihosomatske bolesti.

Pogledajte i subforum pod nazivom Medicinska astrologija. videčete tumačenja za rak, bolesti srca i krvnih sudova, jetru, epilepsiju, neplodnost muškaraca i žena, bračni sterilitet, začeće i trudnoću itd.


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge