Veliki zemljani trigon, druga kuća i elektivni horoskop za zarađivanje para

Veliki trigon tj. tri planete u znacima istog elementa a po dve su u trigonima, obećava dugoročan uspeh u svakoj aktivnosti. Tokom 2011. godine Jupiter je u Biku a Pluton je već godinama u Jarcu. Drugim rečima, na nebu su upravo sada “dve trećine” velikog zemljanog trigona, i evo kako to možemo da iskoristimo.

Ko već ima neku natalnu planetu u Devici, automatski je na konju. Neka isforsira kuću koja je u Devici i to je to — minimum napora, maksimum muzike. Ko nema ništa u Devici, treba za početak akcije da odabere pogodan momenat. Evo astrološke logike:

Ako za trajno (trigon) hoćete više (Jupiter) para (druga kuća), radikalno (Pluton) promenite svoje radne navike ili posao (ako je druga kuća u Devici, Pluton onda tranzitira kroz šestu kuću, a to je posao). Tom radikalnom (Pluton) promenom (Uran je u kvadratu sa Plutonom iz Ovna) ćete postići trajan efekat, jer ćete onda energetski povezati sve u veliki (velike pare, dugo i sa lakoćom) zemljani trigon.

Za početak projekta odaberite ili

— da je Mesec u tranzitu u Devici, ili barem

— da je dnevni ascendent u Devici, što tokom svakog dana postoji kao mogućnost i traje oko dva sata.

Tranziti kroz Devicu i obrazovanje velikog zemljanog trigona

Bilo koja planeta u tranzitu kroz Devicu će pomoći. Sunce tranzitira po mesec dana godišnje, Venera i Merkur su uvek blizu Sunca i tako dalje. Sunce i Venera su u Devici od 23. avgusta 2011. do 14. septembra (Venera) i 22. septembra (Sunce), a Merkur je u Devici od 9. septembra do 25. septembra 2011. godine.

Mesec je u Devici npr. od 25. septembra do 27. septembra 2011. godine, i tako dalje.

Sve ovo važi i za svaku drugu kuću a ne samo za drugu, samo se simbolika životne situacije menja. Na primer, deveta kuća u Devici bi značila da se ode na drugi kontinent, konačno reše papiri za iseljavanje u stranu zemlju, položi zakasneli ispit na fakultetu itd.

Trigon Jupitera i Plutona u tranzitu traje do 7. marta 2012. godine, a i posle, dokle god je Jupiter u Biku, tj. do 12. juna 2012. godine.

Dakle, veliki zemljani trigon je tu, iskoristimo ga!

Tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.