Noć sa astrologom 11.5.2003. – Sudbina duže veze (1/15)


Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o budućnosti duže veze koja je u toku.

Saturn, Pluton, Jupiter i Mars iz prve kuće prave opoziciju sa svakom planetom koja bi se našla u sedmoj kući što jeste problem za održavanje kvalitetnog odnosa, jer što je više planeta u prvoj kući, to je osoba više egocentrična, a sve manje se posvećuje partneru.

Mars na 29-om stepenu Device u konjunkciji sa Jupiterom označava da partner treba da bude sportista, sekstil sa Merkurom – vešt u rukama, pisanju, izražavanju, kvadrat sa Mesecom u Jarcu uz kvadrat Saturna i Venere daje predispoziciju za rađanje kasnije, a takođe označava da bi najviše odgovarao stariji partner.

Tranzitni Saturn će prelaziti preko Venere tokom čitave sledeće godine i praviti kvadrat sa planetama u prvoj kući i sa sedmom kućom što donosi teškoće u vezu, ali i preobleme lično. Kada tranzitni Jupiter dođe u kvadrat sa natalnim Marsom i Jupiterom za oko 1,5 godinu doći će do zahlađenja u vezi.

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.