Noć sa astrologom 11.5.2003. – Ljubav sa posla (8/15)


Duško Savić, dipl. matematičar i astrolog, tumači natalni horoskop i odgovara na pitanja o mogućnosti ostvarenja ljubavi i braka.

Venera na 29-om stepenu Jarca u konjunkciji sa Merkurom u šestoj kući znači da bi ljubav mogla doći preko posla i osoba koje viđa svaki dan. Kvadrat Venere sa Uranom daje nestabilne ljubavi, kvadarat Merkura sa Uranom daje histerije, donošenje naglih odluka. Kvadrat Meseca sa Venerom znači da se posle rođenja deteta osoba potpuno predaje detetu, a muž ostaje u zapećku što predstavlja provlem za funkcionisanje cele porodice. Konjunkcija Meseca i Urana znači neku vrstu ubrzanog emotivnog reagovanja, te je ljubav ovde isuviše burna da bi bila prihvatljiva partnerima.

Tranzitni Uran prolazi kroz sedmu kuću, njome i vlada i donosi želju za oslobađanjem od partnera, to će se završiti za 2-3 godine i posle toga se ukazuje mogućnost za neku razumnu vezu.

Kada tranzitni Jupiter uđe u sedmu kuću za oko 3 godine, može da se pojavi neka veza prikladna za sklapanje braka, mada to u ovom slučaju nikada neće biti apsolutno povoljno jer je Venera u kvadratu sa Uranom što označava po malo neprihvatljivo ispoljavanje ljubavi.

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.