Horarno pitanje – da li ću dobiti otkaz?

Dobar dan, ja sam Duško Savić.

Jedna osoba me je kontaktirala preko Fejsbuka i postavila sledece pitanje:
Direktor mi je dao da nadgledam higijenicarke. Da li cu ostati bez posla?

Umesto natalnog horoskopa, posto je postavljeno samo jedno pitanje, napravio sam horarni horoskop u trenutku kada sam procitao i razumeo pitanje. Pitac je predstavljen prvom kucom i Mesecom u Lavu, a pitanje se odnosi na posao tj. na 6. kucu. U 6. kuci Saturn je neaspektovan i i u svom znaku Jarca, sto ga cini posebno nezgodnim. Saturn u 6. kuci i inace znaci odustajanje od posla, dobijanje otkaza ili progresivno pogorsanje odnosa na poslu tako da pitac sam odluci da ode.

Signifikator pitaca oznacava sta se dogadja pitacu. Ovde je to Mesec na 11 Lava, u opoziciji sa Suncem isto na 11 Vodolije i ono predstavlja direktora. Podznak predstavlja pitaca i na 16. stepenu Raka odnosi se na spletke i prevare. Opozicija Sunca i Meseca znaci da se to direktoru nije dopalo i da je to jasno stavio do znanja. Sunce ulazi u konjunkciju sa Juznim cvorom, sto predstavlja tacku propasti, ali i ciscenja — otuda higijenicarke kao kazna. Opozicija sa Venerom iz Vodolije znaci da se kao protivnik tu nasla i neka gojazna zena, prostackih manira. Zbog blizina Venere i Sunca, direktor je podrzava protiv pitaca. Mesec inkonjunkcija Neptun — u lazi su kratke noge a posto je Mesec u drugoj kuci, radi se i misli o novcu.

Pravi vladar 6. kuce je Jupiter a on formira trigone sa podznakom i MC-om, sto znaci da pitacu ne predstoji odmah izbacivanje sa posla. Planeta u 10. kuci (ili vladar 10. kuce), kada izadje iz znaka u kome je trenutno, predstavlja promenu. Ovde je to Uran pa ce promena na poslu nastati oko 16. maja 2018. godine, sto moze biti ili otkaz ili samovoljno napustanje posla. U medjuvremenu, Venera, Sunce i Merkur ce iz Vodolije praviti kvadrate sa Jupiterom, sto znaci da ce biti puno svadja i, kao posledica, smanjenje plate.

Mesec kvadrat Jupiter — posao je ugrozen.

Kada je procitala odgovor, osoba je potvrdila da je tumacenje tacno.

Ako hocete da vam odgovorim na vase horarno pitanje, zovite me na telefon 064 1385043 ili preko kontakt strane sajta astrodule.com.
Cene pogledajte direktno na sajtu.

Ja sam Dusko Savic. Kliknite na Subscribe da se pretplatite na ovaj kanal, jer ce ovakvih video biti jos. Potrazite me i na Fejsbuku, a na ovom sajtu se pretplatite na email listu da bi ste prvi saznali kada su spremni sledeci videi.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.