Dusko Savic Kako se registrovati za sajt AstroKursevi.com


http://astrokursevi.com Sajt AstroKursevi sadrzi znacajne kurseve iz astrologije, Reikija, Bahovih cvetnih kapi, efikasnog zivota i dr.

Kurs za Reiki

Reiki je osnovna životna energija ali na osnovu horoskopa možemo predvideti da li će osoba vrlo lako koristiti Reiki, da li će uopšte biti zainteresovana za Reiki ili ne, i sl. Reiki je uvek koristan, ali ako imate planete u trećoj kući, naročito ako su to vatrene planete Sunce, Mars ili Jupiter, onda ćete vrlo lako shvatiti kako Reiki funkcioniše.

Reiki je važan zato što sa njime možemo energije usmeravati prema svom cilju. Taj cilj će verovatno biti vidljiv iz natalne karte i tranzita, ali Reiki funkcioniše i bez astrologije, bez dijagnoze, bez lekova i lečenja — on je, prosto, životna energija i pri tom još i inteligentna. Ko se do sada nije susretao sa pojmovima alternative medicine, lako će se pronaći u Reikiju, koji u izvesnom smislu služi i kao uvod u energije i energetsko lečenje.

Na ovom sajtu se nalazi kompletan kurs za Reiki — “kompletan” znači da su u kursu i inicijacije za Reiki. Reiki se, naime, prenosi takozvanim inicijacijama, a to je preuređivanje gornjih čakri tako da mentalno možemo prizvati energiju zvanu Reiki. Reiki ima četiri nivoa, četvrti nivo je “majstorski” nivo, što znači da ako ga imate, možete Reiki preneti nekom drugom, takođe u obliku inicijacije. U ovom kursu se u Reiki inicirate direktno sa sajta, u lekciji br. 17.

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.