Duško Savić gostuje kod Sanje Colje u emisiji Ko je kriv? u subotu 31.01.2009. godine

Duško Savić gostuje kod Sanje Colje u emisiji Ko je kriv? u subotu 31.01.2009. godine. (Duško je i ranije gostovao u toj emisiji, jednom o Internetu, a drugi put o medicinskoj astrologiji.)

Emisija se emituje u 20 časova na TV Super iz Subotice, preko kabla. Tema gostovanja je pregled praktičnih alternativnih medicinskih metoda koje se mogu očitati iz horoskopa. Gostovanje je podeljeno na dva dela, prvi će se emitovati 31. januara, a drugi nedelju dana kasnije, u subotu 7. februara 2009. godine, isto u 20 sati.

Alternativne medicinske metode o kojima pričam u te dve emisije su

Su Jok

Homeopatija

— Reiki

Bahove cvetne kapi

kao i delovanje na čakre, auru i razna tela koja se nalaze u auri. Za svaku od ovih metoda postoje precizni astrološki kriterijumi kako odabrati metodu, i dokle. I ne samo što se može odabrati terapija, neki put se može odabrati i organ na koji treba slati energiju, ili konkretan homeopatski ili cvetni lek, a neki put i jedno i drugo.

Ako vas interesuje ezoterija, energetsko lečenje, sprečavanje razvoja bolesti i sl. onda su ovo emisije za vas! Ako imate konkretne problem u svom životu ili okruženju, možete poručiti horoskop klikom na kontakt stranu ovog sajta ili direktno na telefon 064/1385043.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.