UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Akutne, terminalne i psihosomatske bolesti

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Sesta, osma i dvanaesta kuca odredjuje ko ce bolovati od akutnih, terminalnih ili psihosomatskih bolesti. Dusko Savic kaze:

 

Šesta kuća su akutne bolesti, to su one bolesti zbog kojih se ide u dom zdravlja, koje se mogu izlečiti poboljšanjem uslova života, higijene, svakodnevnim korišćenjem nekih lekova ili metoda, odnosno, tehnika iscelivanja.

Osma kuća je kuća smrti, kuća seksa, karme, hirurgije, teških i teminalnih stanja. Ako su aktivni loši tranziti na planete u osmoj kuči, ta osoba može imati stvarne zdravstvene probleme. Pošto je to kuća hirurgije, naročito ako su na nju nadovezani Mars i Pluton, može se raditi i o stvarnoj hirurškoj operaciji, ili o nekoj vrsti transplantacije, odnosno, zamene delova tela nekakvim veštačkim transplantatima.

Dvanaesta kuća je kuća psihosomatskih bolesti. Kada u natalnoj dvanaestoj kući postoje planete, takva osoba će imati bogat unutrašnji i emotivni život, a puno toga će o njoj moći da se sazna kroz njene snove. Ako se tu nalaze planete u lošim aspektima, ili ako tokom života naiđu dugotrajni loši aspekti sporih planeta kao što su Uran, Neptun i Pluton, pa čak i Saturn, onda će ta osoba svoje strahove i emocije pretočiti u stvarne bolesti, ono što se u medicini zove psihosomatski problemi odnosno bolest.

Dvanaesta kuća je i kuća ludila, kuća teških problema koji prosto razdiru ličnost, i naročito ako se tu nađe Neptun, onda se može raditi baš o psihijatrijskim slučajevima.

Dnanaesta kuća ima šire značenje u medicinskoj astrologiji kao kuća izolacionih ustanova, kao što su zatvor, ludnica ali i bolnica. Ako nekom u dvanaestoj kući dođu loši tranziti, najbolje je toj osobi da pomoć za izlečenje traži u bolnici ili na osnovu nekakvog bolničkog tretmana. To može biti i običan tretman ali na neki način rigorozan kao što se radi u bolnicama.

Osim ovoga, svaka kuća u natalnoj astrologiji ima svoja konkretna značenja. Tako će peta kuća, po analogiji sa znakom Lava, predstavljati cirkulaciju i srce, jedanaesta cirkulaciju po celom telu, znači po periferiji, deseta može predstavljati različite strahove i probleme na poslu, probleme sa kolenim i kostima itd.

Sledeći link za medicinsku astrologiju je Akcioni plan za pacijenta.

Pogledajte i subforum pod nazivom Medicinska astrologija. videčete tumačenja za rak, bolesti srca i krvnih sudova, jetru, epilepsiju, neplodnost muškaraca i žena, bračni sterilitet, začeće i trudnoću itd.


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje

Obavezno pogledajte i ponudu nedelje!


Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge