Veceras 3. novembra 2013 u 21 cas vebinar “Pitajte Duska Savica”

Veceras 3. novembra 2013 u 21 cas vebinar “Pitajte Duska Savica”

Da se prijavite na vebinar, kliknite ovde:

https://attendee.gotowebinar.com/register/2520216244964573697

Webinar ID: 133-916-835
ostavite podatke i adresu, zatim se u 21 cas veceras konektujte preko linka koji ste dobili u elektronskoj posti po prijavljivanju.

Pitajte Duska Savica — astrologija, energije, mobilne aplikacije i zaradjivanje novca preko Interneta

Veceras 3. novembra 2013 u 21 cas vebinar “Pitajte Duska Savica”

Pitajte me sta god hocete iz navedenih oblasti. Ako ima veceg interesovanja za pojedinacne teme, rado cu vam odrzati poseban vebinar

ASTROLOGIJA

Postavite pitanje i dobicete astroloski odgovor na njega, besplatno, u okviru vebinara.

VOLIM ASTROLOGIJU

Ako ste ljubitelj, poluprofesionalni ili cak i profesinalni astrolog, pitajte me za ovo ili ono tumacenje horoskopa koje je vama bilo problem ili, koje vas je na neki nacin uzdiglo kao astrologa.

PUT PROMENE

Sta dalje raditi kada se istumaci natalni horoskop i svi tranziti? Kako osigurati da ce vam se zivot promeniti na bolje? Predlazem Put promene, izradu horoskopa po standardnoj ceni od 60 evra uz koje se dobijaju SVI kursevi sa sajta AstroKursevi.com.

Ovo nije za svakoga, vec samo za osobe koje zele da aktivno rade na sebi.

MOBILNE APLIKACIJE

Verovatno ne znate, ali napravio sam vec 17 mobilnih aplikacija za Android. Dinamicna oblast i pravo mesto na kome treba biti ovih godina, ako zelite da iskoristite Internet na pravi nacin.

WEB APLIKACIJE

Sajt kao program, drugim recima. Trenutno razvijam cetiri sajta za svoje potrebe, jedan od njih je AstroInt, koji ste verovatno imali prilike da vidite. Ako vam treba tako nesto, pa jos u sprezi sa mobilnim aplikacijama… mozete me pitati sta vam tacno treba i koji su problemi pred vama, kojim putem krenuti, koliko bi kostalo to sto ste naumili i sl.

ZARADJIVANJE NOVCA PREKO INTERNETA

Internet je i dalje tu, koristimo ga za ovakve poruke, povezivanje na stotinu razlicitih nacina… a neko ce tu ponesto i zaraditi. Ako vas interesuje kako se zaradjuje, koji su tipicni nacini “pravljenja” novca na Internetu, mogu vam objasniti glavne ideje i trendove i da vam pomognem da napravite prve korake ka finansijskoj samostalnosti od kuce.

KONACNO, I DALJE RADIM HOROSKOPE

Vi, vasi poznanici i prijatelji, kao i svi ostali kojima pokazete ovu poruku, mogu do nedelje 10. novembra dobiti popust od 50 % na izradu horoskopa po ceni od 30 evra za sat i po tumacenja. (Nize tarife su 20 evra za sat tumacenja i 10 evra za pola sata tumacenja.)

POSEBAN POPUST ZA POSTOJECE KUPCE

Kupcima mojih proizvoda i usluga nudim poseban popust od 20 evra za sat i po tumacenja ako plate do srede 6. novembra 2013 godine

Uputstvo za placanje je ovde:

http://www.astrodule.com/nacini-placanja.shtml

MESEC DANA ASTROLOGIJE I PREDAVANJA PUTEM VEBINARA

Moj cilj je da u sledecih mesec dana odrzim stoje moguce vise predavanja na navedene teme, kurseva za oblasti za koje bude bilo interesovanja, kao i besplatnih tumacenja tipa “Jedno pitanje – jedan odgovor”. To znaci da cete svakog dana ili svakog drugog dana, dobijati ovakve poruke od mene, cesto i sa izvestajima koje je predavanje bilo odrzano juce ili prekjuce. Te izvestaje cete moci da pratite i na blogu sajta AstroDule.com.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.