Mesec u Ribama, Mars u Devici i Merkur polazi direktno 05 09 2017

Danas 05. 09. 2017. odigravaju se tri vazna astrološka događaja.

Prvo Mesec iz opozicije sa Marsom prelazi iz Vodolije u Ribe. Zatim, Mars iz Lava prelazi u Devicu a ok 13:30 Merkur prestaje da bude retrogradan i polazi direktno, sa 28. stepena Lava. To će imati veliki uticaj na Devicu, tj. ko ima planete u Devici imace dodatnu snagu koju mu daje prolazak čak pet planeta kroz taj znak do 20. septembra 2017.

Ribe i svi sa planetama u Ribama će ovo osetiti kao opoziciju, tj. kao unutrašnji nemir, strah i slabost. Stradaće i Strelci i Blizanci, naročito oni sa Suncem i planetama u poslednjih deset stepeni tih znakova. Njima će se tranzitni stelijum u Devici predstaviti kao svađe, prisila i događaji na koje ne mogu da utiču ali ih se itekako tiču.

Kulminacija će biti oko 19. i 20. septembra jer će tada biti i mlad Mesec u Devici i, osim Sunca, Merkur, Mars i Venera, a sve to začinjeno povremenim opozicijama sa jakim Neptunom iz Riba i kvadratima sa sporim Saturnom sa kraja Strelca.

Ako vas interesuje kako će se to odraziti na vas lično, potražite me na 064/1385043 da zakažemo tumačenje horoskopa. Možete mi izložiti svoje probleme i preko kontakt stranice

http://www.astrodule.com/kontakt.shtml

Tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.